Antena Meniu Search
x

Cea mai sexy bunică a uimit pe toată lumea când şi-a dezvăluit vârsta (Foto)

O femeie ar putea să deţină fără nicio problemă titlul de „Cea mai frumoasă bunică din lume”, stârnind reacţii de uimire de fiecare dată când îşi dezvăluie vârsta în faţa oamenilor.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 06.05.2019, 17:04

O femeie ar putea să deţină fără nicio problemă titlul de „Cea mai frumoasă bunică din lume”, stârnind reacţii de uimire de fiecare dată când îşi dezvăluie vârsta în faţa oamenilor.

Alice Vasquez, din California, este adesea considerată a fi sora fiicei sale atunci când cele două ies împreună, aşa că şocul devine şi mai mare atunci când cei din jur află că este nu numai mamă, ci şi bunică.

Profesoara de yoga a născut primul copil la vârsta de 16 ani, iar trei ani mai târziu a adus pe lume şi al doilea bebeluş.

În mod similar cu mama lor, cei doi copii ai lui Alice au devenit părinți la vârsta de 20 de ani, femeia de origine americană devenind bunică la doar 30 de ani.  

Bunica a explicat că unor oameni le vine foarte greu să creadă ori să accepte situaţia, însă ea se declară extrem de mulţumită de felul în care s-a transformat familia lor.

„Fiica mea crede că atenția pe care o primesc e amuzantă. Ne motivăm reciproc să trăim cea mai bună viață, în ciuda presiunilor din partea oamenilor care ne judecă” a spus Alice. 

De altfel, femeia spune că este mândră de faptul că relaţia acestora este foarte apropiată, acest lucru fiind datorat mai ales diferenţei mici de vârstă între generaţii.

„Oamenii cred că arătăm ca niște surori și cred despre noi că am avut o viață grea sau o dramă. Nu e nimic de genul ăsta ... amândouă ne-am îndrăgostit la o vârstă fragedă şi amândouă am avut copii. Nu este nicio ruşine” a mai adăugat tânăra bunică.

În timp ce unele bunici se bucură în familie, acasă, într-o seară de vineri, Alice merge prin cluburi şi recunoaşte că deseori este abordată de bărbaţi cu zece ani mai tineri ca ea.

„Când bărbaţii află că sunt deja bunică rămân mască. Întotdeauna vor să afle mai multe despre mine. Evident că nu arăt ca o bunică - și cred că oamenii sunt atraşi de acest lucru” a mai spus ea.

Deși mulți bărbați îi acordă atenție, bunica este fericită într-o relație cu un bărbat pe care l-a întâlnit la vârsta de 20 de ani, iar cei doi trăiesc împreună în Las Vegas.

Conform Unilad, de curând, Alice a postat o fotografie pe Instagram în care îşi sărbătoreşte vârsta (40 de ani) şi a fost întâmpinată cu multe urări şi complimente privind aspectul său fizic de invidiat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Cea mai sexy bunică a uimit pe toată lumea când şi-a dezvăluit vârsta (Foto)