Antena Meniu Search
x

O mamă și 2 copii au hrănit cu morcovi un cerb dintr-un parc din Kent, apoi au aflat că din cauza lor animalul a fost împușcat (Video)

O mamă și cei doi copii ai ei au hrănit cu morcovi un cerb din parc, în timpul unui picnic în natură, iar câteva ore mai târziu a aflat că din cauza lor, și a celor care fac la fel ca ei, animalul a fost împușcat de responsabilii așezării din Sevenoaks, Kent.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 24.07.2020, 10:34

Cerb împușcat după ce a fost hrănit cu morcovi de vizitatorii unui parc din Kent
Cerb împușcat după ce a fost hrănit cu morcovi de vizitatorii unui parc din Kent - Triangle News/Mirror.co.uk
  • Obișnuit cu mâncarea adusă de vizitatorii parcului, cerbul a devenit agresiv cu oamenii în căutare de și mai multă hrană.
  • Femeia le cere administratorilor acestori parcuri să fie mai expliciți cu privire la ce se poate întâmpla când vizitatorii hrănesc animalele sălbatice.

Victoria Chaney, în vârstă de 40 de ani, povestește groaza pe care a trăit-o când a aflat că cerbul pe care ea și copiii ei tocmai îl hrăniseră cu morcovi, deși știa că acest lucru este strict interzis, a trebuit vânat și omorât. 

După plecarea lor, animalul a devenit extrem de agresiv cu oamenii din parc, în cautare de hrană.

Devastată de cele întâmplate, femeia trage un semnal de alarmă și le cere administratorilor parcului să schimbe semnele de avertizare și să scrie cât mai clar că ”cerbii pot sfârși împușcați dacă sunt hrăniți de vizitatori”.

„Am luat morcovi special pentru cerbi și căprioare. Eram pe deplin conștienți că nu e voie să hrănești animalele din parc, însă ne-am asumat în mod greșit că avertizarea vine în special pentru cei care ar dori să le dea lucruri nepotrivite să mănânce, precum ciocolată ori gogoși”, povestește femeia, potrivit Mirror.co.uk.

Victoria spune că un cerb s-a apropiat de familia ei și a mâncat morcovii, iar câteva ore mai târziu a observat agitație în rândul angajaților parcului care alergau să ”prindă un cerb agresiv care rănea vizitatorii”.

"Fiica mea în vârstă de 12 ani l-a întrebat de ce caută cerbul, iar angajatul parcului i-a răspuns că animalul va fi împușcat”, a mai spus ea.

Câteva clipe mai târziu s-a auzit și zgomotul produs de arma descărcată.

”Evident că ne-am simțit groaznic”, mai spune femeia, care le cere administratorilor acestori parcuri să fie mai expliciți cu privire la ce se poate întâmpla când vizitatorii hrănesc animalele sălbatice.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O mamă și 2 copii au hrănit cu morcovi un cerb dintr-un parc din Kent, apoi au aflat că din cauza lor animalul a fost împușcat (Video)