Antena Meniu Search
x

Chelner împușcat mortal lângă Paris, din cauza unui sandviș

Un chelner în vârstă de 28 de ani din Paris a fost împușcat mortal de un client furios că trebuie să aștepte prea mult pentru un sandviș. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

de Redactia Observator

la 18.08.2019, 15:58

Un chelner în vârstă de 28 de ani, care lucra la un restaurant de lângă Paris, a fost împușcat mortal de un client furios că trebuie să aștepte prea mult pentru un sendviș. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Crima a avut loc sâmbătă, pe 17 august, în Noisy-le-Grand, o suburbie din estul Parisului. Nervos că trebuie să aștepte prea mult pentru a primi un sandviș, un bărbat și-a pierdut cumpătul, a scos pisolul și l-a împușcat în umăr pe ospătar. 

Tânărul, în vârstă de 28 de ani, s-a prăbușit la podea și a murit pe loc.

Criminalul a reușit să fugă rapid de la fața locului, iar polițiștii francezi sunt pe umerii lui, informează france24.com.

Tragedia i-a înspăimântat pe localnicii din zonă, care au remarcat o creștere a numărului infracțiunilor, în special ca urmare a traficului de droguri și a consumului de alcool.

"A fost ucis pentru un sandviș?", a întrebat un client, nedumerit. "E trist. E un restaurant liniștit, fără probleme. A fost deschis acum câteva luni", a fost de părere o femeie, martoră la eveniment. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Chelner împușcat mortal lângă Paris, din cauza unui sandviș