Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Cimitir" pe fundul unui lac de acumulare uriaş din SUA. Urmele unor morţi suspecte ies la iveală, pe măsură ce nivelul apei scade

De sub luciul apei, urmele unor posibile crime ori sinucideri ies la suprafaţă. În doar câteva zile, un cadavru şi mai multe rămăşiţe umane au fost descoperite după ce nivelul unui lac de acumulare din Statele Unite a scăzut. Descoperirea macabră îi pune pe gânduri pe anchetatori.

de Redactia Observator

la 10.05.2022 , 11:08

Apele lacului de acumulare Mead din Statele Unite ale Americii dezvăluie un adevărat cimitir. În mai puţin de o săptămână, după ce nivelul său a scăzut, au ieşit la iveală mai multe rămăşiţe umane şi chiar un cadavru întreg. Administratorii Parcului Naţional au fost alertaţi, sâmbătă, după ce osemintele au fost observate. Vestea nu i-a luat complet prin surprindere: cu doar câteva zile în urmă, pe 1 mai, au primit un anunţ similar. Atunci s-a stabilit că e vorba despre o persoană de aproximativ 70 - 80 de ani, care a murit, cel mai probabil, în urma unei plăgi împuşcate, au declarat surse din cadrul Poliţiei Metropolitane din Las Vegas.

Cadavrele ies la suprafaţă pe măsură ce nivelul apei scade

"Lacul a secat dramatic în ultimii 15 ani", transmit oamenii legii, precizând că "este posibil ca şi alte trupuri să iasă la iveală în perioada următoare". Potrivit autorităţilor, o anchetă este în curs de desfăşurare şi "alte informaţii nu sunt, momentan, disponibile", relatează CNN. Lacul Meade este cel mai mare rezervor de apă din ţară. Peste 40 de milioane de oameni se bazează pe rezervele strânse aici, de pe Râul Colorado - afectat puternic de schimbările climatice. Luni, nivelul apei scăzuse cu aproape 50 de metri faţă de cel normal (considerat atunci când bazinul e plin), fiind cel mai jos prag înregistrat de la umplerea rezervorului, în anii 1930.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » "Cimitir" pe fundul unui lac de acumulare uriaş din SUA. Urmele unor morţi suspecte ies la iveală, pe măsură ce nivelul apei scade