Antena Meniu Search
x

Video Cine este cea mai tânără membră MENSA. Are doar doi ani şi un coeficient de inteligenţă de 146

O fată de numai doi ani a devenit cel mai tânăr membru al organizaţiei celor mai deştepţi oameni din lume- MENSA. Fetiţa a obţinut 146 de puncte la testul IQ. Ea ştie să citească şi a început să înveţe două limbi străine. În ciuda inteligenţei extraordinare a fetei părinţii încearcă să îi ofere o copilărie cât mai normală.

de Redactia Observator

la 29.05.2021, 21:49

Vezi și

La vârsta de doi ani, Kashe Quest nu este un copil obişnuit. Poate citi, număra şi ştie toate elementele tabelului lui Mendeleev. Acum, învaţă limba spaniolă şi punjabi, dar şi limbajul semnelor.  

Sukhjit Athwal, mama copilă: Am observat că memoria sa este foarte bună, că prinde foarte repede şi este foarte interesată să înveţe. 

Kashe provine dintr-o familie în care educaţia a fost mereu prioritară, iar mama sa deţine o grădiniţă privată în Los Angeles. Părinţii şi-au dat seama că are o inteligenţă aparte încă din primul an de viaţă. 

Sukhjit Athwal, mama copilă: La vârsta de un an şi patru luni, un an şi jumătate putea să citească toate literele din alfabet, numerele, culorile şi formele. Atunci, mi-am dat seama că învaţă foarte repede. 

Pe acelaşi subiect

Familia doreşte să aibă o copilărie cât se poate de normală

Părinţii încearcă să îi ofere toate bucuriile specifice copilăriei şi nu o forţează să înveţe. 

Sukhjit Athwal, mama copilă: Este în continuare un copil de doi ani foarte normal, cu care trebuie să negociem, se enervează...Însă modul în care comunicăm cu ea trebuie să fie diferit pentru că are capacitatea de a înţelege lucrurile mai bine. 

Cu un coeficient de inteligenţă de 146, Kashe Quest a devenit cel mai tânăr membru al Mensa. Doar 2% din populaţia globului obţine un punctaj de peste 130 la testele de inteligenţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Cine este cea mai tânără membră MENSA. Are doar doi ani şi un coeficient de inteligenţă de 146