Antena Meniu Search
x

Concertul de muzică country din Las Vegas, trasformat în scenă de groază. Atacatorul şi-a împuşcat victimele de la fereastra unui hotel

Cel puţin 50 de oameni au fost ucişi şi 100 au fost răniţi după ce un individ a deschis focul asupra lor de la geamul unui hotel.

Vezi și

Cel puţin 50 de oameni au fost ucişi şi 100 au fost răniţi după ce un individ a deschis focul asupra lor de la geamul unui hotel.

Martorii au surprins cu telefoanele mobile momentul în care încep să se audă focuri de armă. În scurt timp, întreaga zonă a fost evacută. Atacatorul a fost doborât şi, potrivit poliţiştilor, nu mai există alţi suspecţi. 14 persoane sunt în continuare în stare critică.

La ora locală 22:30, focuri de armă automată pun zeci de oameni la pământ. În câteva secunde, panica se instaurează. Sute de oameni alergă disperaţi către porţile de ieşire. Alţii se adăpostesc pe unde apucă. Festivalul de muzică country, din inima Las Vegas-ului, se transformă într-o scenă de groază.

În primă instanţă, oamenii au crezut că urmează un spectacol de artificii. Câteva secunde mai târziu şi-au dat seama însă că sunt în pericol de moarte.

100 de oameni sunt răniţi. Printre victime sunt şi ofiţeri.

Am văzut un ofiţer la pământ, la intrarea din spate. Era întins pe jos lângă maşina lui. Nu ştiam de ce era la pământ, dar erau echipele de intervenţie care îi acordau primul ajutor, povesteşte un martor.

La scurt timp de la producerea atacului, zeci de echipaje au ajuns la faţa locului. Oamenii au fost evacuaţi iar răniţii au fost transportaţi de urgenţă la spital.

Autorităţile au închis zona pentru verificări. Apoi au anunţat că atacatorul a fost doborât.

Bărbatul se pare că ar fi tras în oameni de la geamul unui hotel din apropiere şi nu din mulţime, aşa cum s-a crezut iniţial.

Potrivit presei străine atacatorul era un localnic, iar iubita lui este dată în urmărire generală. În urma atacului mai multe zboruri din Las Vegas au fost deviate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Concertul de muzică country din Las Vegas, trasformat în scenă de groază. Atacatorul şi-a împuşcat victimele de la fereastra unui hotel