Antena Meniu Search
x

Copil de 13 ani, ucis după ce tomberonul în care dormea a fost golit într-un camion de gunoi, în Australia. Prietenul lui în zadar a încercat să-l oprească pe șofer

Un băiat de 13 ani din Australia a murit după ce tomberonul în care dormea a fost golit într-un camion de gunoi, fără ca cineva să știe că micuțul se află în interior. Spencer Benbolt Junior, cunoscut de cei dragi sub numele de Budda, precum și alți doi copii indigeni, în vârstă de 11 și 12 ani, se aflau în tomberonul din Port Lincoln, pe coasta de vest a Australiei de Sud, când a fost golit marți la 5.20 dimineața. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 11.05.2021, 12:57

Copil de 13 ani, ucis după ce tomberonul în care dormea a fost golit într-un camion de gunoi, în Australia
Copil de 13 ani, ucis după ce tomberonul în care dormea a fost golit într-un camion de gunoi, în Australia - 7NEWS/ Facebook
  • Spencer și alți doi prieteni, de 11 și 12 ani, dormeau într-un tomberpn din Port Lincoln, Australia.

Poliția spune că băiatul de 12 ani a reușit să scape de coșul de gunoi și a început frenetic să lovească geamul pentru a-l opri pe șofer, în timp ce ceilalți doi prieteni ai săi căzuseră deja în camion. 

Alți doi copii au scăpat cu viață din tomberon

Spencer a suferit răni multiple și a murit la fața locului, în afara unui McDonald's, în timp ce copilul de 11 ani a fost nevătămat.

Prietenul lui Spencer, Dylan Fox, a spus că adolescentul dormea ​​în tomberon pentru că voia să se îndepărteze de casa de plasament.

Nu le-a plăcut la casa de plasament, din câte știam. Ura să fie acolo”, a mai spus el, potrivit Daily Mail.

Verișoara lui Spencer, Montanah Elvey, l-a descris ca fiind un „copil foarte bun” care avea întotdeauna un zâmbet pe buze.

”Era curajos, dur. A trecut prin nenorociri și este un copil foarte puternic”, a spus ea printre lacrimi marți. 

Mătușa tânărului de 13 ani a spus că a avut întotdeauna o „relație strânsă” cu părinții, frații și bunicile sale, însă că era destul de obraznic și că avea multă imaginație.

Cei trei băieți erau extrem de apropiați și de multe ori fugeau împreună de acasă. 

Copiii nu erau fără adăpost, însă urau să stea la casa de plasament 

Alți membri ai familiei au spus că cei trei băieți erau incredibil de apropiați și de multe ori fugeau împreună de acasă. 

Inspectorul Paul Bahr a spus că băieții, despre care nu se crede că sunt înrudiți, aveau unde să doarmă, însă au ales să înnopteze în acel tomberon.

„Este corect să spunem că băieții aveau unde să stea. Nu cred că ar fi corect să-i clasificăm ca fiind fără adăpost”, a spus el marți.  

Șoferul camionului de gunoi, distrus de moartea copilului

Poliția a spus că șoferul camionului nu și-a dat seama că sunt copii în interiorul tomberonului și că este extrem de ”zguduit” de incident.

Primarul din Port Lincoln, Brad Flaherty, a descris accidentul drept o tragedie.

"Este un incident teribil, teribil, care va avea un impact teribil asupra comunității în ansamblu și asupra familiilor implicate", a spus el într-un comunicat.

„Gândurile noastre sunt cu familiile și membrii comunității afectați” 

Profesorilor și elevilor de la școala la care învăța copilul li s-a oferit consiliere după moartea sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Copil de 13 ani, ucis după ce tomberonul în care dormea a fost golit într-un camion de gunoi, în Australia. Prietenul lui în zadar a încercat să-l oprească pe șofer