Antena Meniu Search
x

Copil de doi ani, mort, după ce s-a împuşcat accidental cu un pistol găsit în casa unor prieteni de familie

Un băieţel de doar doi ani a murit, după ce s-ar fi împuşcat singur cu o armă găsită în apartamentul unor prieteni de familie, în timp ce era în vizită, alături de mama şi fratele mai mare. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 11.02.2019, 16:03

Un băieţel de doar doi ani a murit, după ce s-ar fi împuşcat singur cu o armă găsită în apartamentul unor prieteni de familie, în timp ce era în vizită, alături de mama şi fratele mai mare. 

Autoritățile au declarat că Jayden James Piedra, în vârstă de doi ani, din Jacksonville, Florida, a fost declarat mort sâmbătă, după ce a suferit o rană provocată de pistol. Incidentul ar fi avut loc în timp ce Jayden, mama sa și fratele său de șapte ani vizitau un prieten de familie.

Mama lui Jayden, Donna Crump-Piedra, a declarat că fiul ei a luat o armă găsită prin casă și s-a împușcat accidental. El şi fratele său se jucau într-o altă cameră din casa unui prieten de familie.

Crump-Piedra a spus că fiul său de șapte ani i-a spus că Jayden sângera, motiv pentru care a mers să vadă ce s-a întâmplat.

“M-am dus să mă uit şi nu ştiam, mă gândeam că poate a căzut” a spus femeia, adăugând că în momentul în care a găsit băiatul avea faţa umflată, dar nu ştia ce se întâmplase şi că nu avea idee că băieţelul pusese mâna pe o armă găsită în casă.

Poliția, între timp, a declarat că intervievează persoanele care se aflau în apartament la momentul incidentului.

“Nu ştiu ce o să fac fără copilul meu. E cel mai bun prieten, totul pentru mine. Ambii mei copii sunt totul meu” a spus mama îndurerată şi i-a avertizat pe toţi părinţii să îşi ţină armele în siguranţă şi la depărtare, pentru a nu-i lăsa pe cei mici să le acceseze.

Oficiul șerifului de la Jacksonville a cerut, de asemenea, publicului să practice măsuri adecvate de siguranță a armelor informând publicul despre incident: "Asigurați-vă că armele de foc sunt sigure".

Într-o declarație oficială despre moartea lui Jayden, poliția a declarat că, potrivit legii Floridei, “este necesar ca persoanele care dețin o armă de foc care ar putea fi ridicată de un copil sub vârsta de 16 ani, fără permisiunea unui părinte sau supraveghere, să fie într-o cutie sigilată, plasată într-un loc sigur".

"Am avut o legătură extrem de strânsă. Îmi pierd minţile. Nu meriți asta. Nu pot trăi așa. Simt că Dumnezeu mi-a smuls inima. Nu meritai acest sfârşit. Rugați-vă pentru familia mea, vă rog. Sunt departe de cuvinte ... " a spus bunica băieţelului de doi ani.

Poliția a declarat că investigația este în curs de desfășurare, conform Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Copil de doi ani, mort, după ce s-a împuşcat accidental cu un pistol găsit în casa unor prieteni de familie