Antena Meniu Search
x

Copil de 6 ani, uitat afară la minus 20 de grade Celsius de educatoare. Băieţelul nu putea să plângă de frig

Un copil de doar 6 ani a fost lăsat afară, pe un ger de minus 20 de grade Celsius, după ce educatoarea a uitat de el. Incidentul s-a produs la o grădiniţă din Naberezhye Chelny.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 01.02.2019, 12:12

Educatoarea a uitat copilul de 6 ani afară, la minus 20 de grade Celsius
Copilul tremura şi nu putea plânge de frig, fiind lăsat afară, la minus 20 de grade Celsius - Anatoly Zhdanov

Un copil de doar 6 ani a fost lăsat afară, pe un ger de minus 20 de grade Celsius, după ce educatoarea a uitat de el. Incidentul s-a produs la o grădiniţă din Naberezhnye Chelny, Rusia.

Întreaga poveste a ajuns imediat în atenţia internauţilor, după ce a fost postată pe reţelele de socializare.

“Tatăl meu a salvat copilul. A văzut băiatul, a sărit peste gard, abia a ajungând la grădiniță. Nu a bătut la uşă, ci a intrat direct cu forţa. Băiatul nu putea să plângă de frig, dar când a fost întrebat unde îi sunt educatorii care îl aveau în grijă a spus: “Probabil au uitat de mine”. Părinţii care îşi duc copiii la acea grădiniţă, întrebaţi-i dacă ştiu sau dacă vă pot pvoesti ceva, pentru că profesorii nu o vor face. Copilul se poate îmbolnăvi de bronşită sau pneumonie. Tata este foarte îngrijorat de sănătatea sa” a povestit fiica salvatorului.

Wiener Kharisov, șeful departamentului Educației și Afacerilor pentru tineret al comitetului executiv al Avtograd din Tatarstan, a oferit imediat explicaţie celor întâmplate, menţionând că băiatul “nu a stat atât de mult afară”.

“În timpul unei pauze pe timpul zilei, copilul s-a ascuns în spatele dealului pentru a mai rămâne afară. Am văzut înregistrările video. Copilul a rămas pe stradă, după ce s-a sunat de intrare, pentru nu mai mult de 5 minute. În momentul în care bărbatul a adus băieţelul înăuntru, educatoarea ieşise în căutarea lui” a explicat Kharisov.

Conform Komsomolskaya Pravda, dministraţia instituţiei de învăţământ a prezentat scuze părinţilor şi a anunţat că va fi emisă o sancţiune disciplinară pentru educatoarea care se ocupa de grup.

De la începutul anului au avut loc mai multe scandaluri în Naberezhnye Chelny, implicând instituţii de învăţământ. La o şcoală din district, doi profesori nu au lăsat un copil să intre în sala de mese pentru a-şi cumpăra mâncare din banii lui, iar la altă şcoală, o fetiţă care a lipsit de la prima oră nu a fost lăsată să mănânce. Potrivit mamei, copila a vomitat din cauza foametei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Copil de 6 ani, uitat afară la minus 20 de grade Celsius de educatoare. Băieţelul nu putea să plângă de frig