Antena Meniu Search
x

Copil de 3 ani mort după ce a fost lovit de tableta cu care se juca, într-un accident auto

Un copil de 3 ani a murit după ce a fost lovit în cap de tableta cu care se juca, în momentul producerii unui accident auto. Tragedia, produsă în Spania, poate fi un semnal de alarmă pentru părinţii care dau copiilor gadgeturi pentru a se juca şi a-i ţine ocupaţi în timpul călătoriilor cu maşina.

Maşina în care se afla copilul care a murit lovit de tabletă
Un copil de 3 ani a murit după ce a fost lovit în cap de tableta cu care se juca, în momentul unui accident - Sursa: Youtube/La Vanguardia

Un copil de 3 ani a murit după ce a fost lovit în cap de tableta cu care se juca, în momentul producerii unui accident auto. Tragedia, produsă în Spania, poate fi un semnal de alarmă pentru părinţii care dau copiilor gadgeturi pentru a se juca şi a-i ţine ocupaţi în timpul călătoriilor cu maşina, spune Sky News.

Fetiţa de 3 ani se juca pe tabletă în maşina mamei, care se deplasa de acasă către grădiniţă, în Vilanova de Arousa, nord-vestul Spaniei.

Copilul a murit după ce automobilul a fost implicat într-un accident în lanţ. Potrivit La Vanguardia, în faţă era un autobuz şcolar cu 10 elevi, care a oprit brusc în drum, pentru a evita impactul cu 2 maşini care se loviseră. Mama fetiţei nu a mai avut timp să evite autobuzul şi l-a izbit în spate.

Fetiţa, aflată pe bancheta din spate, avea centură, dar a fost lovită în faţă de tableta cu care se juca. A fost transportată la spitalul din Santiago de Compostela, unde a murit din cauza rănilor grave la cap.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mama fetiţei, o tânără de 26 de ani, a suferit răni minore în accident, la fel şi un elev din autobuz.

Identitatea fetiţei nu a fost divulgată de autorităţile spaniole, însă presa spune că era nepoţica unui cunoscut om de afaceri din zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Copil de 3 ani mort după ce a fost lovit de tableta cu care se juca, într-un accident auto