Antena Meniu Search
x

Italia anunţă încă 475 de morţi din cauza coronavirusului, numărul deceselor creşte la aproape 3.000

Autoritățile italiene au anunțat decesul a încă 475 de persoane infectate cu coronavirus, bilanțul morților ridicându-se la aproape 3.000, cea mai mare creștere de la declanșarea epidemiei de coronavirus în Italia.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 18.03.2020, 19:49

Medic cu lacrimi în ochi, în costum de protecţie împotriva coronavirusului
Italia anunţă încă 475 de morţi din cauza coronavirusului - Profi Media

Autoritățile italiene au anunțat decesul a încă 475 de persoane infectate cu coronavirus, bilanțul morților ridicându-se la aproape 3.000, cea mai mare creștere de la declanșarea epidemiei de coronavirus în Italia, potrivit bbc.com.

În acest moment există un număr total de 35.713 cazuri confirmate de îmbolnăviri cu coronavirus în Italia, însă peste 4.000 s-au recuperat cu succes.

Lombardia, cea mai afectată regiune, a înregistrat 319 decese într-o singură zi.

Italia este cea mai afectată țară din lume după China, unde virusul a izbucnit anul trecut. Cel puțin 8.758 de oameni au murit, majoritatea în China.

Multe țări au luat măsuri drastice, inclusiv distanțarea socială și anularea evenimentelor majore pentru a ajuta la încetinirea transmiterii și la reducerea presiunii asupra sistemelor de sănătate.

„Dar pentru a suprima și controla epidemiile, țările trebuie să izoleze, să testeze, să trateze și să urmărească”, a declarat miercuri șeful OMS.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Italia anunţă încă 475 de morţi din cauza coronavirusului, numărul deceselor creşte la aproape 3.000