Antena Meniu Search
x

CRIMĂ desprinsă din filmele horror: Și-a DECAPITAT iubitul cu un fierăstrău electric, în timp ce făceau dragoste, iar apoi a minţit că bărbatul a plecat în România

Procesul unei profesoare acuzate că şi-a ucis iubitul, tăindu-i capul cu un fierăstru electric în timp ce făceau sex, a început în Germania, scrie The Independent.

Procesul unei profesoare acuzate că şi-a ucis iubitul, tăindu-i capul cu un fierăstru electric în timp ce făceau sex, a început în Germania, scrie The Independent.

Crima s-a petrecut în 2008, când femeia - Gabriele P (32 de ani) - l-a decapitat pe prietenul său - Alex H, cu un fierăstrău electric, în timp ce făceau sex.

Potrivit sursei citate, femeia l-a ucis pe bărbat în timp ce acesta era legat de pat, în timpul unei partide de sex pe care ea susţine că el ar fi iniţiat-o. Ea l-a tăiat mai întâi în zona pieptului, iar apoi i-ar fi tăiat capul.

Cadavrul a fost îngropat în curtea casei din Munchen în care locuiau cei doi, fiind descoperit abia anul trecut, când poliţia a fost sesizată de o cunoştinţă a profesoarei.

Pe acelaşi subiect

Gabriele P, care avea doar 23 de ani la momentul comiterii crimei, îşi recunoaşte fapta, dar susţine că a fost un act nepremeditat şi că, de fapt, bărbatul de 28 de ani, student la Litere, ar fi supus-o unor perversiuni sexuale. Cei doi erau împreună din momentul în care Gabriele avea 16 ani.

Potrivit mărturiilor din proces, după ce l-a ucis, femeia a lăsat cadavrul în casă timp de şase luni şi a decis să-l îngroape în grădina casei ei abia când a început o nouă relaţie cu Christian K, care, în loc să alerteze poliţia, a ajutat-o.

Într-un proces separat, acesta a fost condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare.

În momentul în care părinţii adoptivi ai lui Alex H s-au arătat îngrijoraţi de dispariţia acestuia, profesoara le-ar fi spus că tânărul s-a mutat în România cu altă prietenă şi că nu mai doreşte să ia legătura cu ei.

Mama lui Alex H, Thea E, a declarat că ani la rând l-a căutat pe fiul ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » CRIMĂ desprinsă din filmele horror: Și-a DECAPITAT iubitul cu un fierăstrău electric, în timp ce făceau dragoste, iar apoi a minţit că bărbatul a plecat în România