Antena Meniu Search
x

Video Crimă oribilă între români, la abatoarele Tonnies din Germania: "Suntem șocați. Acest act înfiorător trebuie anchetat"

Crimă oribilă între români, abatoarele Tönnies din Rheda Wiedenbrück, landul Renania de Nord-Westfalia, Germania. Un tânăr de 35 de ani a fost atacat cu un cuțit de un coleg, în zona destinată tranșării cărnii. Bărbatul a murit la spital, iar poliția a deschis o anchetă pentru omor. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.03.2021, 09:22

Românul înjunghiat a murit la spital
Un român care lucra la abatorul companiei Toennies din Guetersloh a fost înjunghiat mortal de colegul său de muncă, tot român - Profimedia

Potrivit publicației germane Bild, atacul criminal a avut loc vineri dimineața.

Alarma a fost dată puțin după ora 7.00, când colegii l-au găsit pe tânărul român înjunghiat, prăbușit într-o baltă de sânge.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, însă, din nefericire, nu a mai putut fi salvat.

"Dimineața a fost un incident între doi angajați în producție, când un angajat a atacat pe altul cu un cuțit. În ciuda măsurilor imediate de prim ajutor, angajatul a murit în spital. Acest act oribil trebuie investigat pe deplin. Poliția și procurorul au sprijinul nostru deplin. Simpatia și condoleanțele noastre se îndreaptă către familia și prietenii angajatului", a declarat André Vielstädte, managerul companiei germane.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Suntem șocați. Acest act înfiorător trebuie anchetat. Poliția și procurorul au deplinul nostru sprijin", a spus și Mustafa Kuyucu, un alt reprezentant al abatoarelor Tönnies.

Presupusul criminal a fost arestat

Primele informații arată că atacatorul este tot un român, în vârstă de 34 de ani.

Potrivit publicațiilor wa.de și owl24.de, bărbatul a fost arestat.

Oamenii legii au deschis o anchetă, pentru a stabili dacă a fost vorba despre o crimă cu premeditare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Crimă oribilă între români, la abatoarele Tonnies din Germania: "Suntem șocați. Acest act înfiorător trebuie anchetat"