Antena Meniu Search
x

Foto Criminala în serie, Rose West a fost vaccinată anti-Covid în închisoare. Femeia a torturat şi omorât cel puţin 10 femei, alături de soţul ei

Rose West a fost vaccinată împotriva coronavirusului în fața personalului închisorii, fiind inclusă în grupa persoanelor extrem de vulnerabile. Criminala în serie, în vârstă de 67 de ani, a primit doza săptămâna trecută, fiindu-i administrat serul înaintea directorilor închisorii de la HMP New Hall din vestul Yorkshire.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 13.02.2021, 15:52

Rose West şi soţul ei Fred
Criminala în serie, Rose West a fost vaccinată anti-Covid în închisoare - Profimedia
  • Femeia a torturat şi omorât mai multe femei de-a lungul anilor, alături de soţul ei
  • Cei doi și-au ucis chiar şi fiica cea mare

Femeia, considerată criminal în serie, are probleme cu vederea şi cu obezitatea, se deplasează greu şi se teme să nu fie infectată cu virusul Sars-Cov 2.

Rose West şi-a declarat în mod constant nevinovăţia, deşi, alături de soţul ei, a răpit, torturat şi violat femei nevinovate, în cursul a 20 de ani. Atrocităţile au avut loc la casa lor de pe strada Cromwell, Gloucestershire, unde au locuit din 1972 până la arestările lor din anul 1994.

Cei doi și-au ucis chiar şi fiica cea mare, Heather, în iunie 1987.

Fred, care a mărturisit crimele, s-a sinucis în celula sa în timp ce se afla în arest preventiv, în ziua Anului Nou, în 1995.

Știrile despre vaccinarea ei au determinat furia cetăţenilor

„De ce Rose West nu poate să aştepte până când încep să fie vaccinate persoanele cu vârsta peste 65 de ani care nu stau în închisoare pentru că au omorât 10 persoane?” a declarat o persoană contrariată de faptul că femeia a primit serul înaintea altor bătrâni.

Katrina Walsh, în vârstă de 60 de ani, care ispăşeşte câţiva ani în închisoare pentru uciderea în 2016 a consultantului PR din Lancashire, Sadie Hartley, a primit și ea vaccinul.

Cele două deţinute ar fi primit serul Pfizer.

„Deținuții sunt vaccinați în conformitate cu grupele prioritare, de risc, stabilite de Comitetul mixt independent pentru vaccinare și imunizare” a declarat purtătoare de cuvânt din cadrul Guvernului.

Potrivit Gloucestershire Live, Rose West „aparent a suferit o reacție adversă” la vaccinul administrat și a trebuit să rămână în pat, având simptome asemănătoare gripei.

Victimele lui Fred și Rose West

Rosemary West a fost găsită vinovată de 10 acuzații de crimă legate de cadavre găsite pe Cromwell Street și Midland Road. Fred West și-a luat viața în arest, în timp ce aştepta finalizarea procesului pentru alte două crime.

Acestea sunt victimele cunoscute:

Anna McFall, în vârstă de 18 ani, ucisă de Fred în iulie 1967. Descoperită în iunie 1994, la Fingerpost Field lângă Much Marcle. La momentul morții, era însărcinată în opt luni.

Charmaine West, 8 ani, fiica vitregă a lui Fred. Ar fi fost ucisă de Rose în 1971 în timp ce Fred se afla în închisoare pentru un delict. A fost îngropată în pivnița de pe 25 Midland Road.

Rena Costello, 27 de ani, prima soție a lui Fred, ucisă și ea în 1971, îngropată la Letterbox Field în Much Marcle.

Lynda Gough, în vârstă de 19 ani, a fost ucisă în aprilie 1973 şi îngropată pe strada Cromwell nr. 25.

Carol Ann Cooper, în vârstă de 15 ani, a fost ucisă în noiembrie 1973. Îngropată în pivnița de pe strada Cromwell nr. 25.

Lucy Partington, în vârstă de 21 de ani, a fost ucisă în decembrie 1973. Văzută ultima dată într-o stație de autobuz din Cheltenham, trupul ei a fost descoperit în beciul din strada Cromwell în 1994.

Therese Siegenthaler, 21 de ani, răpită în 1974 în timp ce făcea autostop. Îngropată sub o extensie construită de Fred pe strada Cromwell nr. 25.

Shirley Hubbard, în vârstă de 15 ani, a fost răpită dintr-o stație de autobuz din Droitwich în noiembrie 1974. Au fost găsite rămășițe dezmembrate ale tinerei în pivnița din strada Cromwell.

Juanita Mott, 18 ani, fost locatar pe strada Cromwell. A fost văzută ultima dată în aprilie 1975. Corpul ei a fost găsit îngropat pe strada Cromwell.

Shirley Robinson, în vârstă de 18 ani, fostă locuitoare care era însărcinată în opt luni cu copilul lui Fred. A fost ucisă în mai 1978.

Alison Chambers, 16 ani, care locuia într-un centru de îngrijire în Gloucester. A fost văzută ultima dată în vara anului 1979, trupul ei a fost îngropat în grădina Cromwell Street.

Heather West, 16 ani, fiica cea mare a lui Fred și Rose. Elevă la școala Oxstalls la momentul morții sale, în iunie 1987. Corpul ei dezmembrat a fost găsit îngropat în grădina de pe strada Cromwell. Fratele ei, Stephen, susține că tatăl lor i-a cerut să ajute la saparea găurii în care a fost îngropată.

Posibilă victimă: 

Mary Bastholm, în vârstă de 15 ani, a dispărut în ianuarie 1968. Văzută ultima dată în Southgate Street la o stație de autobuz. Se crede că a fost ucisă de Fred.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Criminala în serie, Rose West a fost vaccinată anti-Covid în închisoare. Femeia a torturat şi omorât cel puţin 10 femei, alături de soţul ei