Antena Meniu Search
x

Video Cruzimea ruşilor a depăşit o nouă limită: au trimis în Ucraina drone pe care scria "Un an nou fericit!"

Teroare de Anul Nou! Rusia a lansat un atac uriaş asupra Ucrainei azi-noapte. Zeci de rachete au fost lansate spre ţara invadată. Zelenski şi-a încurajat poporul în mesajul de Revelion: 2023 va fi anul victoriei, i-a asigurat el. Moscova o să câştige războiul, le-a spus, pe de altă parte, Putin ruşilor într-un discurs atipic.

de Redactia Observator

la 01.01.2023, 20:50

Vezi și

Ucrainenii au intrat în noul an în sunetul alarmelor care anunţau raiduri aeriane ruseşti. 30 de rachete şi drone au fost doborâte de armata lui Zelenski doar deasupra Kievului. Petrecerea de Revelion s-a mutat la metrou, unde sute de localnici s-au refugiat în faţa invadatorilor. Cei care nu au ajuns la timp au avut nevoie de o minune pentru a supravieţui. 

Mulţi ucraineni şi-au văzut casele distruse şi familiile rănite în noaptea de Revelion de bombardamentele lansate de ruşi. Cruzimea ruşilor a depăşit o nouă limită: au trimis în Ucraina drone pe care scria "Un an nou fericit!".

În timp ce ucrainenii se luptă să supravieţuiască atacurilor şi frigului în care i-a aruncat Rusia, Putin şi soldaţii lui ciocneau şampanie şi îşi urau la mulţi ani. 

Discursul lui Putin de Anul Nou, cel mai lung din toate mandatele

Pe acelaşi subiect

Putin a ţinut anul acesta cel mai lung discurs de Anul Nou din mandatul său de 20 de ani - a avut nouă minute. Nu l-a mai transmis cu Kremlinul pe fundal, ci din mijlocul armatei. 

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei: O să trecem peste toate greutăţile şi vom menţine ţara noastră mare şi independentă. Nu vom merge decât înainte şi vom lupta pentru familiile noastre şi pentru Rusia, pentru viitorul dragii noastre patrii. 

Volodimir Zelenski , preşedintele Ucrainei: Doresc un singur lucru tuturor ucrainenilor: victoria! 

Experţi militari din Statele Unite prevăd că 2023 ar putea aduce, într-adevăr, victoria Ucrainei în lupta cu Rusia invadatoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Cruzimea ruşilor a depăşit o nouă limită: au trimis în Ucraina drone pe care scria "Un an nou fericit!"