Antena Meniu Search
x

Cu câteva zile înainte de a fi răpus de COVID, un bătrân și-a îndeplinit ultima dorință după 25 de ani de așteptare

Benny Khaw, în vârstă de 85 de ani, s-a căsătorit cu Julia Cox cu doar câteva zile înainte ca bărbatul să fie răpus de coronavirus. Cei doi au fost ajutați să-și unească destinele chiar de către cadrele medicale de la spitalul Kingston din Marea Britanie.

de Redactia Observator

la 23.01.2021, 11:21

Benny și Julia s-au căsătorit într-un salon de spital
Benny și Julia s-au căsătorit într-un salon de spital - Spitalul Kingston
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Benny s-a infectat cu coronavirus la începutul anului și a fost internat la spital pe 2 ianuarie, în stare gravă. Pe 8 ianuarie, bărbatul s-a căsătorit cu Julia, în prezența a doua dintre fiice și a personalului medical, care de altfel, i-au și ajutat să decoreze salonul și le-au pregătit un tort, potrivit The Sun

Însă Benny a murit o săptămână mai târziu, pe 17 ianuarie. 

Cuplul are trei fiice și patru nepoți, pentru amândoi fiind al doilea mariaj.  Benny și Julia s-au îndrăgostit în urmă cu 25 de ani, în timpul unui joc de badminton. Încă de atunci s-au gândit să se căsătorească, dar niciodată nu au prins ocazia potrivită. 

“Benny a fost în viața noastră de mulți ani și îl prețuiesc ca pe un tata. A fost un moment special să îi pot vedea pe el și pe mama mea căsătorindu-se. A fost o celebrare a timpului minunat petrecut împreună”, a declarat fiica Juliei. 

“Cu toții am fost uimiți de amabilitatea personalului de la spitalul Kingston. În mijlocul luptei cu pandemia, cadrele medicale au permis ca acest eveniment emoționant să aibă loc în spital”.

Unul dintre reprezentanții spitalului a declarat că a fost o onoare să ia parte la acest eveniment și să plănuiască ceremonia pentru Benny și Julia. 

“Noreen, Carolyn și Kyle (n.r. angajatele spitalului) au făcut o treabă minunată din transformarea acestui salon. Au ridicat moralul întregii echipe, în această perioadă grea pentru toată lumea”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Cu câteva zile înainte de a fi răpus de COVID, un bătrân și-a îndeplinit ultima dorință după 25 de ani de așteptare