Antena Meniu Search
x

Video "Cu toţii am ştiut cine l-a ucis". Băieţel de 5 ani, omorât de părinţi şi ascuns în apropierea casei, în urmă cu 34 de ani. Crima din SUA, rezolvată abia acum

O crimă veche de 34 de ani a fost rezolvată de poliţiştii din Statele Unite. Părinţii unui băieţel de cinci ani au fost arestaţi pentru uciderea lui, după ce anchetatorii au apelat la tehnologii noi criminalistice. În 1989, americanii erau impresionaţi de imaginile surprinse în momentul în care tatăl copilului a plâns când i-a descoprit trupul.  

de Redactia Observator

la 12.01.2024, 14:31

Justin Turner avea cinci ani atunci când a fost dat dispărut de părinţii lui, în martie 1989. Mama vitregă a spus poliţiştilor că băiatul a plecat dimineaţă să ia autobuzul şcolar, dar că nu s-a mai întors în acea după-amiază. Poliţiştii ştiu acum că totul a fost o minciună. 

Părinţii lui au oferit informaţii false pe toată durata anchetei

Duane Lewis, şerif: Nu era adevărat. El nu s-a urcat deloc în acel autobuz pentru că era mort în acea casă. 

După două zile de căutări intense, corpul copilului a fost găsit într-o rulotă aflată la câteva sute de metri de casă. Părinţii lui au oferit informaţii false pe toată durata anchetei, iar mama lui vitregă chiar a fost arestată, dar anchetatorii nu au avut îndeajuns de multe dovezi.

Investigatorii au descoperit că băiatul a fost strangulat

În 2021, cazul a fost redeschis. Cu ajutorul unor noi tehnologii, investigatorii au descoperit că băiatul a fost strangulat şi au aflat şi momentul crimei. Asta i-a condus la cei doi criminali, care au avut un comportament suspect în toţi cei 34 de ani. 

Duane Lewis, şerif: Nu am primit nici măcar un telefon de la tatăl copilului sau de la mama vitregă, să mă întrebe ce fac în legătură cu moartea fiului lor. 

Arestarea a venit ca o eliberare pentru familie

Pentru ceilalţi membri ai familiei lui Justin, arestarea a venit ca o eliberare. 

Amy Parsons, verişoara victimei: De la început, cu toţii am ştiut, părinţii şi bunicii mei, cine l-a ucis pe Justin. 

Justin Turner ar fi împlinit 40 de ani în câteva luni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » "Cu toţii am ştiut cine l-a ucis". Băieţel de 5 ani, omorât de părinţi şi ascuns în apropierea casei, în urmă cu 34 de ani. Crima din SUA, rezolvată abia acum