Antena Meniu Search
x

Cum a celebrat o femeie divorţul de bărbatul său: "Am vrut să arăt tuturor că pot fi fericită!”

O femeie proaspăt divorţată a făcut senzaţie pe internet, după ce a hotărât să participe la o şedinţă foto inedită, care să exprime întru totul fericirea de care are parte acum, în calitate de burlaciţă. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 01.04.2019, 22:56

O femeie proaspăt divorţată a făcut senzaţie pe internet, după ce a hotărât să participe la o şedinţă foto inedită, care să exprime întru totul fericirea de care are parte acum, în calitate de burlaciţă. 

Marie Lollis, în vârstă de 47 de ani şi-a ars fotografiile de nuntă şi a băut un pahar de vin în cinstea eliberării sale din ghearele căsniciei. Nefericită timp de mulţi ani, ea a ales să îşi ia la revedere de la fostul său soţ printr-o modalitate coplet ieşită din comun. 

Într-o altă poză ea ţine într-o mână actele de divorţ, iar în cealaltă mână mesajul „Îţi doresc ce e mai bun...dar ai avut deja asta!”

După o căsnicie de 13 ani, Marie şi-a finalizat divorţul luna trecută şi i-a cerut cumnatei sale, Tasha Lollis să îi facă mai multe fotografii pentru a marca momentul. 

Ea a declarat că vrea să transmită faptul că „femeile puternice pot fi fericite din nou şi este ok să fii fericită din nou”

„Am vrut să evidenţiez încheierea acestui capitol din viaţa mea în felul meu şi să sărbătoresc divorţul, făcându-l de altfel oficial. Noi sincer nu credeam că va deveni viral. Cred că toată lumea a fost şocată şi amuzată că cineva a ieşit din normalitate şi a făcut ceva îndrăzneţ” a spus femeia. 

Ea a primit zeci, sute, mii de comentariişi aprecieri, ba mai mult, anumite femei i-au transmis faptul că datorită ei au fost inspirate să îşi lase în urmă relaţiile nefericite şi să ia totul de la capăt. 

Quinton, fostul ei soţ, a fost descris de ea ca fiind „un om bun transformat într-o persoană rea de droguri”.  Conform TheSun, el a stat prin închisoare chiar şi în timpul căsniciei lor, iar în prezent îşi aşteaptă sentinţa pentru noi acuzaţii. 

Cu un nou partener, Tasha a spus că viaţa ei este din nou minunată şi liniştită. 

„După toate astea sunt mai puternică. Am vrut să arăt lumii întregi că pot fi fericită cu viaţa mea. Sunt binecuvântată cu un om bun, cu o familie frumoasă şi cu prieteni apropiaţi” a mai adăugat femeia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Cum a celebrat o femeie divorţul de bărbatul său: "Am vrut să arăt tuturor că pot fi fericită!”