Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cum a influențat Barron Trump cursa prezidențială a tatălui său. Metoda prin care l-a ajutat să ajungă la tineri: "Aur pentru rating. A spart internetul"

Fiul cel mic al lui Donald Trump tocmai a început cursurile la NYU, dar a fost în spatele fostului președinte pe tot parcursul campaniei sale electorale. Trump a ajuns la unele dintre cele mai mari audiențe ale sale din ciclul electoral 2024, prin aparițiile sale la podcast-uri destinate tinerilor din generația Z.

de Redactia Observator

la 26.10.2024 , 16:36

Cum a influențat Barron Trump cursa pezidențială a tatălui său. Metoda prin care l-a ajutat să ajungă la tineri Cum a influențat Barron Trump cursa pezidențială a tatălui său. Metoda prin care l-a ajutat să ajungă la tineri - Profimedia

Barron Trump, în vârstă de 18 ani, a fost rareori văzut pe parcursul campaniei electorale. Donald Trump spune însă că a fost un real ajutor în lupta pentru Casa Albă, pentru că l-a ajutat pe acesta să aleagă podcasturile la care să meargă, scrie New York Post

Trump a participat recent la un interviu cu streamerul Adin Ross și a apărut, de asemenea, la "This Past Weekend with Theo Von" , "Flagrant" cu comiediantul Andrew Schulz și "PBD Podcast" cu omul de afaceri Patrick Bet-David.

Cum l-a ajutat Barron Trump pe Donald Trump în cursa pentru Casa Albă

Articolul continuă după reclamă

Apariția lui Trump din 20 august la podcastul lui Theo Von, care a inclus o discuție despre cocaină, a adunat 14 milioane de vizualizări. Apariția la podcastul "Flagrant" din 9 octombrie cu Andrew Schulz a adunat 6,2 milioane de vizualizări, iar apariția lui Trump din 17 octombrie la podcastul omului de afaceri Patrick Bet-David a avut o audiență pe YouTube de 2,8 milioane.

Pe acelaşi subiect

Donald Trump a mărturisit că a decis să meargă la podcastul lui Theo Von la recomandarea fiului său. Trump a apărut, de asemenea, în iunie la podcastul "Impaulsive" al lui Logan Paul (6,68 milioane de vizualizări) și a avut o apariție vineri la "The Joe Rogan Experience", cel mai ascultat podcast de pe Spotify.

Pe de altă parfte, aparițiile candidatei democrate Kamala Harris în lumea podcasturilor a avut rezultate mult mai slabe. Pe 14 octombrie, ea a înregistrat un interviu pentru "The Shade Room" care, până vineri, a avut puțin peste 144 000 de vizualizări.

Un clip de opt minute al apariției sale la popularul podcast "Call Her Daddy", lansat la 6 octombrie, a avut un număr relativ modest de 675.000 de vizualizări până vineri.

Sfaturile lui Barron, "aur pentru rating"

"Barron a fost foarte implicat în recomandarea unui număr de podcasturi pe care ar trebui să le facem", a declarat vineri Jason Miller, consilier principal al campaniei Trump, pentru podcastul Politico "Playbook Deep Dive".

"Trebuie să vă spun, jos pălăria pentru acest tânăr. Fiecare recomandare pe care a avut-o s-a dovedit a fi aur de rating absolut, care a spart internetul", a continuat acesta.

Trump a declarat anterior că fiului său îi place, de asemenea, să îl sfătuiască cu privire la politică.

Pe rețelele de socializare au existat apeluri pentru ca Trump să apară la un podcast orientat către femei. Gazdele podcastului "Red Scare", Dasha Nekrasova și Anna Khachiyan, l-au abordat la barul de bitcoin Pubkey din New York luna trecută și l-au rugat să participe la emisiunea lor - dar fostul președinte nu s-a angajat încă public la ofertă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile prezidenţiale?
Observator » Ştiri externe » Cum a influențat Barron Trump cursa prezidențială a tatălui său. Metoda prin care l-a ajutat să ajungă la tineri: "Aur pentru rating. A spart internetul"