Antena Meniu Search
x

Video Cum explică cecenii faptul că unul dintre militarii ucraineni capturaţi are ochii vineţi: "A călcat pe o greblă. Cred că preferă vânătăi decât gloanţe"

Luptătorii ceceni luptă în Ucraina alături de armata rusă încă din primele zile ale războiului. Liderul cecen, Ramzan Kadîrov, a postat pe contul său de Telegram un video cu ultima "captură".

de Redactia Observator

la 30.05.2022, 10:07

Cum explică cecenii faptul că unul dintre militarii ucraineni capturaţi are ochii vineţi: "A călcat pe o greblă. Cred că preferă vânătăi decât gloanţe"

Trupele cecene au reuşit să captureze o unitate de militari ucraineni ce lupta în oraşul Severodoneţk. Doi dintre soldaţii ucraineni au fost prezentaţi într-un scurt clip, iar unul dintre ei avea vânătăi la ambii ochi. Kadîrov a avut o explicaţie: soldatul ucrainean s-a împiedicat în momentul în care se preda şi a călcat pe o greblă care l-a lovit în faţă.

Kadîrov a mai spus că soldaţii ucraineni au recunoscut că au fost abandonaţi de colegii lor şi lăsaţi să lupte singuri contra armatei ruse într-o casă din Severodoneţk. Acesta ar fi şi motivul pentru care ucrainenii au fost uşor de capturat de către ceceni. Liderul cecen a mai punctat la finalul mesajului său că nimeni nu ar trebui să-i compătimească pe soldaţii ucraineni care cad prizonieri pentru că "oricine ar prefera câteva vânătăi în locul gloanţelor".

"Asistentul şefului Republicii Cecene, dragul meu frate Apty Alaudinov, a raportat despre grupul blocat de invadatori ucraineni într-una dintre casele din Severodoneţk. După cum vezi, ei au înţeles deja totul şi au devenit mai înţelepţi. Soldaţii reţinuţi ai Forţelor Armate ale Ucrainei Roman Pancenko şi IlIa Maslicenko recunosc că naziştii din «Aidar» şi «Sectorul de Dreata» i-au abandonat în cel mai crucial moment. Nu s-a gândit să se predea, pentru că propaganda ucraineană este plină de poveşti de groază despre atrocităţile luptătorilor ruşi. Şi în ceea ce priveşte ochii negri, Apty, nu e nimic pentru care să ceri scuze. Ştim cu toţii că prizonierul însuşi şi-a făcut ambele vânătăi din întâmplare, călcând pe o greblă, exact în momentul în care ieşea din clădirea înconjurată. Ei bine, va trece până la nuntă. Principalul lucru este că e viu. Cred că aproape toţi reprezentanţii armatei ucrainene ar prefera vânătăi, în loc de gloanţe", a fost mesajul post de Ramzan Kadîrov.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Cum explică cecenii faptul că unul dintre militarii ucraineni capturaţi are ochii vineţi: "A călcat pe o greblă. Cred că preferă vânătăi decât gloanţe"