Antena Meniu Search
x

Cursa "Cailor de Pantomină" la Londra

Câteva animale ciudate, semănând, de departe, cu nişte cai, s-au luat la întrecere pe străzile Londrei, încurajate de un public numeros

Vezi și

Câteva animale ciudate, semănând, de departe, cu nişte cai, s-au luat la întrecere pe străzile Londrei, încurajate de un public numeros

Era vorba de aşa-numiţi "cai de pantomimă", de fapt echipe de câte două persoane deghizate în cai. Cursa nu a fost deloc uşoară dar a inclus mai multe escale prin berării, unde participanţii şi-au putut reface puterile.

Cursa Cailor de Pantomimă se află la a cincea ediţie şi are, deja, un loc bine stabilit în calendarul evenimentelor hazlii de la Londra. Concurenţii mai experimentaţi au, acum, strategii proprii pentru a dobândi victoria.

Pe lângă distracţie, cursa are şi scopul de a aduna fonduri pentru un orfelinat. Donaţiile vin de la spectatorii entuziasmaţi de eveniment. Traseul a fost împărţit în mai multe etape, încheiate în câte o berărie unde concurenţii au fost răsplătiţi pentru efort.

Toate echipele au reuşit să treacă linia de sosire chiar dacă pentru unii încercarea a fost destul de grea.

Ediţia de anul acesta a avut, ca temă secundară, universul SF aşa că printre cai şi-au făcut loc şi câteva personaje din Războiul Stelelor. Victoria a revenit unui echipaj care s-a remarcat şi pentru că purta un costum de zebră, şi nu de cal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Cursa "Cailor de Pantomină" la Londra