Antena Meniu Search
x

"Omul Gogoașă" a ajuns de la 300 de kilograme, la 80! În doar 17 luni! Cum a reușit

Un britanic în vârstă de 27 de ani a uimit planeta, după ce a reușit să scape de 70% din greutatea corporală într-un timp aproape imposibil.

Tânărul, supranumit înainte "Omul Gogoașă" suferea de obezitate morbidă și cântărea 265 de kilograme.

A început să ia în greutate pe când avea 8 ani, pe fondul unui abuz suferit atunci. La 20 de ani, ajunsese deja să consume 7 000 de calorii pe zi și era dependent de sucuri acidulate și tort.

Iar înainte să slăbească, obișnuia să mănânce la micul dejun două felii de pâine prăjită cu ouă, o cană de ceai și un pahar de suc de portocale. La prânz, mai servea o baghetă, o pungă mare de chipsuri, biscuiți și suc acidulat, iar seara mânca un pui întreg cu garnitură de orez, plus suc.

Surplusul imens de grăsime i-a provocat grave probleme de sănătate, inclusiv un infarct care aproape l-a omorât. În plus, nu putea să respire, ceea ce îi făcea somnul imposibil.

În urmă cu un an și jumătate, a decis însă că trebuie să slăbească drastic. A început un regim dur – o dietă cu un aport minim de calorii - și a cerut ajutorul medicilor și consilierilor psihologici.

În doar 17 luni, americanul a reușit să piardă aproape tot muntele de grăsime care îi îngreuna trupul, nu mai puțin de 126 de kilograme, ajungând de la aproape 300 de kilograme la doar 80!

Știu că eu sunt vinovat pentru situația în care am ajuns, dar nu mâncarea excesivă a fost problema, ci faptul că duceam în sinea mea o luptă cu probleme sedimentate de mult și foloseam mâncarea ca să uit de ele, a spus britanicul, citat de Daily Mail.

Bărbatul a fost protagonistul unui show televizat din Marea Britanie.

Sursa: Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » "Omul Gogoașă" a ajuns de la 300 de kilograme, la 80! În doar 17 luni! Cum a reușit