Antena Meniu Search
x

Declarații controversate făcute de un comediant: ”Provin dintr-o Indie în care ziua venerăm femeile, iar noaptea le violăm în grup”

Monologul controversat al unui comediant indian, în care a abordat problemele sensibile cu care se confruntă India, inclusiv cazurile de viol, a scindat societatea indiană, scrie CNN. În urma declarațiilor, activiștii de dreapta au cerut arestarea sa.

de Redactia Observator

la 18.11.2021, 14:44

Declarații controversate făcute de un comediant: ”Provin dintr-o Indie în care ziua venerăm femeile, iar noaptea le violăm în grup”
Declarații controversate făcute de un comediant: ”Provin dintr-o Indie în care ziua venerăm femeile, iar noaptea le violăm în grup” - Profimedia Images

„Provin dintr-o Indie în care ziua ne închinăm femeilor, iar noaptea le violăm în grup, a declarat Vir Das, într-un discurs de șase minute. „Provin dintr-o Indie în care ne mândrim că suntem vegetarieni și cu toate astea reprimăm protestele fermierilor care ne cultivă legumele”, a adăugat el, referindu-se la moartea a cel puțin opt persoane, luna trecută, după ce un ministru al guvernului federal ar fi intrat cu mașina în fermierii care protestau față de controversatele legi privind fermele agricole, scrie CNN.

Discursul său a devenit viral pe Twitter, fiind distribuit de zeci de mii de utilizatori. Un oficial local a reacționat, anunțând că a depus o plângere împotriva declarațiilor „inflamatorii” făcute de Das. Într-o postare pe Twitter, Ashutosh  Dubey l-a acuzat pe comediant că „defăimează și strică imaginea Indiei în SUA”. Cineastul indian Ashoke Pandit susține că bărbatul „ar trebui arestat imediat” pentru comentariile sale. 

"Acest discurs este o satiră despre dualitatea celor două Indii. Ca în orice altă națiune, există în India o parte luminoasă și una întunecată, există bine și există rău. Nu este niciun secret pentru nimeni”, s-a apărat comediantul, fiind susținut de mai mulți politicieni, jurnaliști și activiști din opoziție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Declarații controversate făcute de un comediant: ”Provin dintr-o Indie în care ziua venerăm femeile, iar noaptea le violăm în grup”