Antena Meniu Search
x

Video Descoperire neaşteptată făcută de o femeie din New York în spatele oglinzii din baie: "Simţeam răcoare venind de acolo"

O femeie din New York a făcut o descoperire cu totul neaşteptată în spatele oglinzii din baie. Samantha Hartsoe a făcut live pe TikTok de la acel moment, iar milioane de oameni au văzut în timp real ce se ascundea acolo.

De Monica Palade la 06.03.2021, 22:23
Descoperire neaşteptată făcută de o femeie din New York în spatele oglinzii din baie: "Simţeam răcoare venind de acolo" - Captura video TikTok

Totul a pornit după ce femeia s-a plâns că simte curent venind din spatele oglinzii. A mutat oglinda, iar în spatele său a descoperit o gaură. După o cercetare mai atentă, Samantha avea să afle că este mai mult de atât.

“Sunt doar cabluri electrice. Oh, nu, nu, nu. Este o cameră acolo”, a declarat tânăra. Femeia şi-a documentat descoperirea în patru filmuleţe puse pe reţeaua de socializare, ceea ce le-a reamintit oamenilor de filmul „The Candyman”, drept pentru care au avertizat-o să stea departe de acel loc.

Descoperire neaşteptată

„Acoperă-l. Pretinde că nu l-ai văzut niciodată. Mută-te”, i-a spus unul din urmăritori.

Hartsoe nu a ascultat sfatul şi înarmată cu un ciocan a trecut prin gaura şi a intrat în camera misterioasă.

„Ciudat, nu m-am speriat”, a spus Hartsoe ulterior într-un interviu.

Temându-se că peretele s-ar putea sparge, tânăra s-a strecurat, supravegheată de una din colegele sale de apartament. „A intrat, gata”, se aude spunând colega ei de cameră.

Un apartament în spatele oglinzii

Odată ajunsă în cealaltă parte, tânăra a dat peste saci de gunoi, cutii, dar şi mai mult de atât. Nu era doar o cameră misteriosă, ci un întreg apartament.

Hartsoe a reușit să părăsească apartamentul descoperit pe ușa din față și să se întoarcă la ea. Clipurile i-a determinat şi pe alţii să îşi verifice oglinzile din baie.

Potrivit Chicago Reader, se pare că o femeie dintr-o clădire de apartamente din Chicago a fost ucisă în 1987 după ce hoții „au intrat prin oglinda băii”. Aparent, unele clădiri au astfel de găuri pentru acces ușor la instalațiile sanitare.

Cei care deţin clădirea de apartamente unde se află tânăra a refuzat să comenteze, dar a spus că se va face o verificare.

 

@samanthartsoe

TRULY a new meaning to a “hole in the wall” ##mystery ##nyc ##apartment ##secret ##storytime ##fyp ##foryou

♬ Oh No - Kreepa
@samanthartsoe

crawled through a wall for this mystery so enjoy the finale 🕵🏻‍♀️ #mystery #nyc #apartment #secret #storytime #storytime #fyp #foryou

♬ Mysterious - Andreas Scherren
Citește și:

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Descoperire neaşteptată făcută de o femeie din New York în spatele oglinzii din baie: "Simţeam răcoare venind de acolo"