Antena Meniu Search
x

Destinul crunt al tinerei britanice răpuse de cancer, după ce medicul i-a spus că nu trebuie să-și facă griji

Zoe Panayi, o tânără de 26 de ani, din Marea Britanie, a murit de cancer de piele la doar 55 de zile de la momentul în care a fost înștiințată oficial că suferă de teribila boală.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 19.06.2020, 18:56

Britanica a murit la 26 de ani
Zoe a lăsat în urmă doi copii mici și o întreagă familie îndurerată - Solent News via The Sun
  • Zoe a lăsat în urmă doi copii mici și o întreagă familie îndurerată.
  • Zoe a mai rezistat 55 de zile din momentul în care a aflat că are cancer.

Zoe lucra ca asistent medical și era o tânără plină de viață, având numeroase hobby-uri active. Obișnuia să joace netball, să se plimbe cu caii și să practice dansul irlandez.

Conform The Sun, în plus, Zoe era mândra mamă a doi băieți, Theo Jay, de șapte ani, și Tobias, de cinci ani.

În urmă cu câțiva ani, Zoe a început să dezvolte o aluniță urâtă pe spate. Și-a făcut griji însă, în 2017 și 2018, medicul de familie i-a spus, în două rânduri, că nu trebuie să-și facă griji.

Ba chiar i-a recomandat să o înlăture cu ajutorul unei intervenții chirurgicale de înfrumusețare, nu printr-o operație clasică.

Pe 3 aprilie, Zoe a mers la muncă, dar s-a simțit rău. A făcut temperatură și a fost trimisă acasă.

Starea ei s-a înrăutățit atât de mult încât mama ei, Eileen Punter, a condus-o înapoi la spital spre seară.

S-a crezut că Zoe are coronavirus sau poate o infecție urinară.

A doua zi dimineață, chiar șeful ei a supus-o unor teste medicale și a fost obligat să-i dea vestea teribilă.

Zoe făcuse cancer de piele, iar boala ajunsese să-i afecteze grav și ficatul.

Tânăra a mai rezistat 55 de zile, perioadă în care a luptat cu toate resursele ei pentru viață, însă, în cele din urmă, Zoe a fost răpusă de boală, lăsând în urmă doi copii mici și o întreagă familie îndurerată.

Acum, Eileen, mama lui Zoe, vrea ca moartea fiicei ei să devină un semnal de alarmă.

"Am făcut tot ce a depins de noi. Am raportat alunița din momentul în care și-a schimbat culoarea. Am făcut-o de două ori, însă totul a părut că Zoe nu este ascultată cum trebuie. Medicul ne-a lăsat impresia că vrem să-l facem să-și piardă timpul aiurea. La finalul zilei eu nu îmi doresc decât ca oamenii să fie mult mai conștienți de pericolul la care se expun. Nu luați alunițele sau petele de pe piele în glumă. Cereți și o a doua opinie. Totul este despre a salva vieți omenești. Și vreau ca medicii de familie și centrele medicale să ia aceste situații mult mai în serios. Trebuie ca toate alunițele să fie testate și verificate corespunzător, iar aceste lucruri trebuie făcute în spitale și nu în clinici de înfrumusețare. Pentru noi au fost cele mai crunte 55 de zile. Zoe nu a vrut niciodată să se plângă, pentru a nu întrista și mai tare atmosfera din sânul familiei. Se gândea întotdeauna mai întâi la ceilalți înainte să se gândească la ea", a fost mesajul transmis de mama lui Zoe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Destinul crunt al tinerei britanice răpuse de cancer, după ce medicul i-a spus că nu trebuie să-și facă griji