Antena Meniu Search
x

Video Filmul evadării sângeroase din Franţa. Un comando l-a scos pe Mohamed Amra din duba închisorii. Doi gardieni, împuşcaţi mortal

Evadare în stil mafiot în Franţa. O dubă care transporta un deţinut extrem de periculos a fost atacată de 4 bărbaţi înarmaţi până-n dinţi. Trei polişişti au fost ucişi pe loc, iar alţi doi au fost răniţi şi transportaţi de urgenţă la spital. Deţinutul, cu 7 dosare penale la activ,  este căutat acum în toată ţara.

de Redactia Observator

la 14.05.2024 , 22:51

Echipaţi cu armament de război şi cu feţele acoperite, cei 4 suspecţi au pregătit planul de evadere la secundă. Au intrat, frontal, cu o maşină de teren în duba jandarmilor, apoi au ciuruit maşina de poliţie. 

Evadare în stil mafiot

Martor: Sunt de la penitenciar, nu e bine. E un poliţist întins pe podea, a fost împuşcat. O, Doamne! Ca să-şi acopere urmele, cei 4 bărbaţi au incendiat maşina cu care şi-au executat planul sângeros, după care s-au făcut nevăzuţi cu un alt autovehicul.

Articolul continuă după reclamă

Atacul a avut loc pe autostrada A154, în apropierea comunei Louviers, în zona taxatoarelor. 

Pe acelaşi subiect

Evadatul este Mohamed Amra, supranumit „Musca’’ printre interlopii francezi. Are 30 de ani şi era transportat de forţele de ordine de la judecătoria din Rouen, unde a fost condamnat la 18 luni de închisoare pentru tentativă de omor. Bărbatul are la activ 7 dosare penale pentru trafic de droguri, furt şi crimă. 

Preşedintele francez Emmanuel Macron a deplâns moartea celor 3 poliţişti şi a promis rudelor că suspecţii vor fi prinşi. Ţara este alături de familiile răniţilor şi colegii lor. Se face totul pentru a-i găsi pe autorii acestei crime, astfel încât să se poată face dreptate în numele poporului francez.

Guvernul francez a ţinut un minut de reculegere pentru agenţii ucişi. Unul dintre ei a lăsat în urmă o soţie şi doi copii, iar altul o soţie însărcinată în 5 luni. 

Mohamed Amra şi cei 4 bărbaţi ce l-au ajutat să evadeze sunt căutaţi în toată ţara de peste 200 de jandarmi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei
Vă faceţi de obicei o asigurare de călătorie când plecaţi în vacanţe?
Observator » Stiri externe » Filmul evadării sângeroase din Franţa. Un comando l-a scos pe Mohamed Amra din duba închisorii. Doi gardieni, împuşcaţi mortal