Antena Meniu Search
x

DEZMĂŢUL puşcaşilor marini a ajuns la Pentagon! Militarii americani şi-au filmat colegele GOALE, apoi au postat imaginile pe Facebook (VIDEO)

Scandal de amploare în armata SUA, după ce zeci de militari din Corpul Puşcaşilor Marini au distribuit pe grupul secret de Facebook “Marines United” sute, dacă nu mii de imagini cu femei, tot din armată, care au fost fotografiate dezbrăcate fără ca ele să aibă habar. 

Scandal de amploare în armata SUA, după ce zeci de militari din Corpul Puşcaşilor Marini au distribuit pe grupul secret de Facebook “Marines United” sute, dacă nu mii de imagini cu femei, tot din armată, care au fost fotografiate dezbrăcate fără ca ele să aibă habar. 

Pentagonul a anunţat o anchetă în acest caz, secretarul Apărării, James Mattis, dând asigurări că vor fi luate “toate măsurile adecvate”, în toate ramurile armatei, relatează BBC News.

Citeşte şi: Încă o victimă a "Balenei Albastre"? Un tânăr de 20 de ani s-a SINUCIS, aruncându-se de la etajul 14 al unui bloc din Chișinău (VIDEO)

Grupul de Facebok avea peste 30.000 de membri, înainte de a fi închis.

Pe acelaşi subiect

Generalul Robert Neller a declarat că mai puţin de 10 femei au depus plângere oficială, însă şi-a exprimat speranţa că mai multe femei se vor implica pentru a ajuta la ancheta lansată de Serviciul de Investigaţii al Marinei. El a precizat că nu ştie câţi Puşcaşi Marini au publicat imagini sau câţi au fost vizaţi. “Dacă luaţi parte la un astfel de comportament sub orice formă, atunci nu mă ajutaţi nici pe mine, nici Corpul Puşcaşilor Marini”, a spus Neller.

Citeşte şi: "Mai trăieşte Sebastian Ghiţă?". Victor Ponta, luat prin surprindere, în direct, în timpul unei emisiuni (VIDEO)

Miercuri, două femei care au fost victime au vorbit public alături de avocatul lor, cerându-le altora să le urmeze exemplul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Vă poate spune că exact acest comportament duce la normalizarea hărţuirii sexuale şi chiar a violenţei sexuale”, a spus Erika Butner, în vârstă de 23 de ani, care a servit ca Puşcaş Marin timp de patru ani, până în iunie.

Departamentul american al Apărării a afirmat într-un comunicat că a emis o serie de norme pentru a preveni şi a trata cazurile de hărţuire sexuală.

Citeşte şi: DEZMĂŢ cu femei dezbrăcate în armata SUA! Militarii americani şi-au fotografiat colegele GOALE, apoi au postat imaginile pe un GRUP SECRET de Facebook

Comisia pentru Servicii Armate a Senatului urmează să aibă o audiere săptămâna viitoare.

O parte dintre fotografii ar fi fost făcute fără ştirea subiectului, în timp ce altele au fost făcute cu permisiune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » DEZMĂŢUL puşcaşilor marini a ajuns la Pentagon! Militarii americani şi-au filmat colegele GOALE, apoi au postat imaginile pe Facebook (VIDEO)