Antena Meniu Search
x

Video Dezvăluirile lui Karen McDougal, fost model Playboy, despre relaţia cu Donald Trump: "Mereu îmi spunea că mă iubeşte"

Donald Trump ar putea sta la închisoare pentru tot restul vieţii dacă va fi găsit vinovat pentru fraudă fiscală. Este acuzat că a plătit două femei şi un portar de la Trump Tower pentra a păstra tăcerea asupra relaţiilor extraconjugale. El a fost pus oficial sub acuzare şi a devenit astfel primul preşedinte din istorie Statelor Unite inculpat. Trump a pledat nevinovat şi dă vina pe adversarii politici. 

de Redactia Observator

la 05.04.2023, 19:40

Vezi și

Donald Trump, fost preşedinte al SUA: Ţara noastră să îndreaptă către iad. 

Îngrijorat şi frustrat, aşa au descris avocaţii lui Donald Trump dispoziţia fostului preşedinte la audieri. Iar asta s-a văzut cu ochiul liber în puţinele imagini publicate cu el de la tribunal. Fostul preşedinte a sosit într-un convoi de zece vehicule escortate de poliţie şi pompieri şi a intrat în clădire fără să scoată o vorbă. Nu a purtat cătuşe şi nici nu a fost fotografiat ca orice infractor, dar i s-au luat amprentele.  

34 de capete de acuzare pentru Donald Trump

După toată această procedură Donald Trump a fost plasat sub arest. A fost dus în sala de tribunal şi timp de o oră, dublu faţă de timpul normal, a trebuit să suporte citirea capetelor de acuzare - 34 la număr.

Pe acelaşi subiect

Donald Trump, fost preşedinte al SUA: Acest caz fals a fost deschis doar pentru a interfera cu alegerile din 2024 şi ar trebui să se renunţe la el, imediat. 

Acuzaţiile care l-ar putea trimite pe Trump după gratii, dacă va fi găsit vinovat, au pornit de la actriţa de filme pentru adulţi, Stormy Daniels, cu care Trump ar fi avut o aventură în 2006. Însă în datele depuse la dosar, procurorii vorbesc despre alte două relaţii extraconjugale ale liderului de la Casa Albă.

Dezvăluirile lui Karen McDougal

Una dintre ele este Karen McDougal, un fost iepuraş Playboy. Ea susţine că relaţia ei cu Trump a durat aproximativ 10 luni, în perioada 2006-2007. Fostul preşedinte i-ar fi plătit 150.000 de dolari pentru a nu spune nimic despre ei.  

Karen McDougal, fost model Playboy: A fost o relaţie adevărată, cu sentimente reale din partea amândurora. 

Reporter: Ţi-a spus vreodată Donald Trump că te iubeşte? 

Karen McDougal, fost model Playboy: Tot timpul. Mereu îmi spunea că mă iubeşte. 

30.000 de dolari i-a plătit Donald Trump şi unuia dintre portarii de la Trump Tower, după ce acesta i-a spus că are dovezi că a avut o relaţie cu una dintre menajerele sale, iar în urma acestei legături ar fi rezultat şi un copil.  

Alvin Bragg, procurorul districtual din Manhattan: Am parcurs, în rechizitoriul pe care mulţi dintre voi cred că îl aveţi în faţă, multe lucruri, mesaje pe telefon, e-mail-uri, înregistrări telefonice, mai mulţi martori. 

Trump dă vina pe adversarii politici

După ce a scăpat de procurori Donald Trump s-a întors direct la domeniul lui din Florida. A dat vina pe adversarii politici pentru tot ce se întâmplă.  

Donald Trump, fost preşedinte al SUA: George Soros l-a sprijinit pe procurorul Alvin Bragg de la New York, care şi-a făcut campanie pe faptul că o să îl prindă pe preşedintele Trump.

Donald Trump pare însă tot mai singur şi în interiorul familiei. În timpul conferinţei de presă, i-au fost alături doar trei dintre cei cinci copii. Marile absente au fost fiica preferată, Ivanka, şi Melania, pe care devine tot mai clar, Donald Trump a înşelat-o cu cel puţin trei femei. 

Donald Trump, fost preşedinte al SUA: Am un fiu aici, care a făcut o treabă fantastică şi alt fiu aici care a făcut o treabă fantastică. Şi Ivanka. Şi Barron o să fie grozav într-o bună zi. 

Donald Trump riscă până la patru ani de închisoare pentru fiecare capăt de acuzare, dar foarte probabil, chiar dacă va fi găsit vinovat nu va sta după gratii, pentru că nu are cazier. Oricare ar fi verdictul, va putea candida la alegerile de anul viitor şi va putea ocupa funcţia de preşedinte al Statelor Unite, dacă va fi ales. 

Donald Trump, fost preşedinte al SUA: Nu am niciun dubiu că vom face America măreaţă din nou. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Dezvăluirile lui Karen McDougal, fost model Playboy, despre relaţia cu Donald Trump: "Mereu îmi spunea că mă iubeşte"