Antena Meniu Search
x

Video Dintr-o furie criminală, o şoferiţă drogată şi-a băgat în mormânt iubitul şi un prieten. Îşi va petrece restul vieţii în închisoare, după accidentul de groază din SUA

Tot un accident mortal, petrecut peste Ocean însă, a dus la o condamnare pe viaţă pentru şoferiţa care s-a urcat la volan sub influenţa substanţelor halucinogene. O adolescentă din Statele Unite îşi va petrece tinereţea în închisoare pentru că şi-a ucis un prieten şi iubitul. Fata, care în momentul accidentului avea 17 ani, a intrat intenţionat cu maşina într-o clădire, cu o viteză de peste 160 km/h. A fost singura supravieţuitoare. 

de Redactia Observator

la 22.08.2023, 17:43

Vezi și

Accidentul din iulie 2022 a fost  rezultatul unor decizii greşite luate de trei tineri dornici să experimenteze. Dominic Russo, în vârstă de 20, Davion Flanagan, de 19 ani, şi Mackenzie Shirilla, care avea pe atunci doar 17 ani, ar fi luat ciuperci halucinogene cu doar câteva minute înainte ca fata să se urce la volanul maşinii. 

Fata a accelerat până la 160 km/h şi a izbit maşina intenţionat de o clădire 

Pe drum, o ceartă s-ar fi iscat între Shirilla şi iubitul său, Dominic. Aflată sub inflenţa substanţelor ilegale, fata a accelerat până la 160 km/h şi a izbit maşina de o clădire. 

Apropiaţii lui Dominic: Lui Dom şi Davion le-au fost luate viitorul, speranţele şi visele. Mackenzie nu a avut niciun pic de milă faţă de Dominic şi de Davion. 

Tânăra a fost găsită vinovată pentru moartea celor doi băieţi

La mai bine de un an de la tragedie, tânăra a fost găsită vinovată pentru moartea celor doi băieţi. Pedeapsa este închisoarea pe viaţă, cu posibilitatea de eliberare după 15 ani. 

Margaret Russo, judecător: Chiar dacă Mackenzie a vrut să moară şi ea în acest accident, este irelevant. O încercare nereuşită de sinucidere, nu scuză o crimă. 

Procurorii susţin că fata a decis cu bună ştiinţă să-şi omoare prietenii şi că nu regretă ce s-a întâmplat

Deşi adolescenta susţine că nu îşi mai aminteşte nimic din noaptea accidentului, procurorii au susţinut pe parcursul procesului că Mackenzie a decis cu bună ştiinţă să-şi omoare prietenii şi că tânăra nu regretă ce s-a întâmplat. 

Mackenzie Shirilla, şoferiţa: Îmi pare nespus de rău. Sper ca într-o zi să înţelegeţi că nu am vrut să se întâmple nimic din toate astea. I-am iubit pe Dom şi pe Davion. Eram prieteni cu toţii, iar Dom era sufletul meu pereche. 

Numeroase videoclipuri în care tânăra afirma că se droghează au fost folosite ca probe în Instanţă. Iar istoricul ei de consumator a cântărit enorm în momentul în care judecătorii au decis pedeapsa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Dintr-o furie criminală, o şoferiţă drogată şi-a băgat în mormânt iubitul şi un prieten. Îşi va petrece restul vieţii în închisoare, după accidentul de groază din SUA