Antena Meniu Search
x

Un director de şcoală prins privind filme pentru adulţi în birou şi-a ucis soţia şi cei trei fii

Un director de şcoală prins privind filme pentru adulţi în birou şi-a ucis soţia şi cei trei fii. Bărbatul s-a sinucis după crime şi a lăsat o scrisoare care a fost făcută publică abia acum, la mai bine de doi ani după tragedie.

de Redactia Observator

la 01.03.2019, 09:30

Un director de şcoală prins privind filme pentru adulţi în birou şi-a ucis soţia şi cei trei fii. Bărbatul s-a sinucis după crime şi a lăsat o scrisoare care a fost făcută publică abia acum, la mai bine de doi ani după tragedie.

Alan Hawe avea 40 de ani şi pe 29 august 2016 şi-a ucis întreaga familie, soţia, Clodagh, profesoară, și  şi pe cei trei fii Liam, Niall și Ryan, înainte să se sinucidă. Director de şcoală, Alan a folosit cuţitele din casă, un topor, iar pe fiul lui cel mic l-a sugrumat cu mâinile goale.

Un bilet de adio a fost lăsat de ucigaş şi Irish Daily Mirror l-a făcut acum public. "Am fost cu adevărat implicat în toate lucrurile bune pe care le-am făcut împreună. Cred că a fost un fel de psihoză care m-a făcut să mă bucur de asta, dar imediat după aceea am simţit opusul. Îmi pare rău pentru felul în care i-am ucis pe toţi, dar pur şi simplu nu am avut altă cale.", a scris criminalul.

În urma publicării scrisorii, sora soţiei ucise a recompus filmul crimelor. Astfel, credea Jaqueline, Alan Hawe şi-a ucis mai întâi soţia, apoi a început să s crie scrisoarea pentru fii lui. S-a întrerupt, spunând că nu îi poate lăsa orfani, s-a dus şi i-a ucis pe cei trei băieţi, apoi a încheiat scrisoarea şi s-a sinucis.

Pe acelaşi subiect

"A trebuit să fac asta, nu pot lăsa băieții orfani, nu m-aș putea împăca deloc cu situaţia lor... Vă rog să mă credeți că în această zi Clodagh și băieții au fost foarte fericiți.", a scris ucigaşul.

A fost prins la şcoală privind filme pentru adulţi

Familia a confirmat faptul că Alan fusese prins în biroul de director de la şcoală accesând filme pentru adulţi şi fusese dat afară. El a scris în biletul de adio: "Am vrut să mă omor de mult timp și nu am putut suporta gândul că o să las în urma mea pe Clodagh care mă respinge și băieții, care ar trebui să trăiască apoi cu această mizerie şi ruşine pentru totdeauna."

Jaqueline mai spune că familia a primit puţine informaţii din anchetă şi că ştie doar că Alan fusese prins accesând filme pentru adulţi de pe laptopul şcolii, pe care nu îl adusese niciodată acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un director de şcoală prins privind filme pentru adulţi în birou şi-a ucis soţia şi cei trei fii