Antena Meniu Search
x

Doi fotbaliști ucraineni au fost uciși în timpul atacurilor armatei ruse

Doi fotbalişti din Ucraina și-au pierdut viața în mod sfâșietor în urma invaziei Rusiei care are loc zilele acestea în țara vecină. Anunțul a fost făcut de FIFPRO, o organizație internațională pentru jucători profesioniști de fotbal. care a şi adus un omagiu celor doi jucători.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 01.03.2022, 23:11

Vitalii Sapylo, un jucător de tineret de 21 de ani din divizia secundă Karpaty Lviv, și-a pierdut viața în timpul unei bătălii lângă Kiev, după ce s-a alăturat armatei ca şi comandant de tancuri, iar Dmytro Martynenko, în vârstă de 25 de ani, un jucător amator la clubul regional FC Gostomel, a murit alături de mama lui, când blocul lor din apropierea capitalei Ucrainei a fost bombardat de forțele ruseşti.

„Gândurile noastre sunt la familiile, prietenii și colegii de echipă ai tinerilor fotbaliști ucraineni Vitalii Sapylo și Dmytro Martynenko, primele pierderi raportate de fotbal în acest război. Fie ca amândoi să se odihnească în pace”, au transmis pe Twitter oficialii FIFPRO, potrivit Daily.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Decizie fără precedent în ceea ce priveşte Rusia

Cluburile de fotbal și echipele naționale ale Rusiei au fost suspendate de la toate competițiile de către FIFA și UEFA, drept pedeapsă pentru invadarea Ucrainei de către armata țării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri externe » Doi fotbaliști ucraineni au fost uciși în timpul atacurilor armatei ruse