Antena Meniu Search
x

Doi frați moldoveni au fost executați la nunta unuia dintre ei, în Rusia. Mesajul sfâșietor lăsat de mireasa îndoliată

Doi frați din Republica Moldova au fost uciși la nunta unuia dintre ei, care a avut loc la Moscova, în Rusia. Filip Cordinianu și fratele său, Radic Cordinianu, au fost împușcați de un invitat cu care mirele avusese un conflict.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 26.01.2021, 15:18

  • Mirele și fratele lui au fost împușcați în a doua zi de festivități, într-un local din Moscova.
  • Dubla crimă ar fi avut loc după un conflict spontan cu un invitat de la nuntă.

Potrivit life.ru, crima a avut loc sâmbătă, în a doua zi de festivități, într-un local din Moscova. Martorii spun că suspectul și mirele s-ar fi luat la ceartă, iar oaspetele a părăsit furios nunta. După câteva clipe, el s-a întors la localul unde avea loc petrecerea de nuntă, înarmat, și l-a împușcat pe mire și pe fratele acestuia.

În total, suspectul a tras 6 sau 7 focuri, dintre care unul a lovit chiar în inima mirelui.

Mirele, în vârstă de 36 de ani și fratele acestuia de 34 de ani, au fost împușcați mortal. Ambii erau din Republica Moldova, însă dețineau cetățenie rusă.

Ambii erau din Republica Moldova, însă dețineau cetățenie rusă.

Frații erau din Republica Moldova, însă aveau cetățenie rusa

Facebook/ life.ru

În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ”uciderea a două sau mai multe persoane” și „deținerea ilegală de arme”.

Mesajul sfâșietor al miresei, la scurt timp după crimă

După crimă, mireasa, o tânără din Rusia, a transmis un mesaj sfâșietor în care îi cere iubitului ei soț să-i poarte de grijă din ceruri și le spune oamenilor să se ferească de cei care doar se prefac că le sunt prieteni.

"Cum o să trăiesc eu fără tine, iubitul meu drag?! Voi rămâne întotdeauna soția ta. Îți promit. Ești unicul meu. Împreună pentru totdeauna. Doar fii alături, privește-mă de sus, iar eu voi îndeplini toate visele noatre pentru tine, astfel încât tu să fii mândru de mine. Dormi în pace, dragul meu, iar eu voi încerca să supraviețuiesc acestei dureri", a scris tânăra pe Instagram.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Doi frați moldoveni au fost executați la nunta unuia dintre ei, în Rusia. Mesajul sfâșietor lăsat de mireasa îndoliată