Antena Meniu Search
x

Video Doi ofițeri de poliție, surprinşi sărutându-se în mașina de patrulare timp de 20 de minute, în timpul programului de lucru, în Anglia

Doi polițiști au fost nevoiți să-și ceară scuze după ce au fost prinși sărutându-se într-o mașină de patrulare, în faţa unui supermarket, timp de 20 de minute.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 20.04.2021, 12:00

Captură video
Doi ofițeri de poliție, surprinşi sărutându-se în mașina de patrulare timp de 20 de minute, în timpul programului de lucru - Youtube/ Internet Refresh
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Un martor a spus că i-a văzut pe ofițeri sărutându-se timp de 20 de minute în parcarea unui supermarket din Blackburn, Lancashire. Bărbatul a spus că femeia ofiţer a ieșit apoi din maşină, dar s-a întors şi au continuat să se sărute prin fereastra maşinii. Fiind uimit de ceea ce se petrecea, a început să filmeze întreaga scenă.

„Eram cu prietenul meu, fusesem să îmi repar maşina, apoi am mai rămas în maşină, în parcarea supermarketului, având o mică pauză. Prietenul meu l-a observat pe ofițerul de poliție în oglindă și a văzut că o femeie s-a urcat în mașina lui. Pur și simplu nu mi s-a părut bine” a povestit acesta.

Bărbatul a spus că cei doi ofiţei din Lancashire se aflau iniţial în propriile lor maşini, femeia nefiind în programul de muncă, dar apoi s-a dat jos din maşina ei şi a urcat în autovehiculul de poliţie.

„La început erau în mașinile lor. S-au oprit unul lângă celălalt și vorbeau din mașină în mașină. Apoi a coborât și s-a urcat în mașina lui. Se sărutau înăuntru. Au stat aşa aproximativ 20 de minute. Este un ofițer de poliție în timpul serviciului care stă în maşină şi se sărută mai bine de 20 de minute. M-a enervat. Oamenii treceau pe lângă ei, aruncau priviri fixe şi probabil se gândeau: Se întâmplă asta pe bune? Râdeau, glumeau şi se sărutau. Nu cred că ar fi trebuit să facă asta în timpul programului de muncă, indiferent dacă erau poate în pauza de prânz, arată rău. Totuşi au stat acolo aproximativ o oră, dacă nu mai mult. Asta m-a făcut să cred că poate nu erau nici măcar în pauza de masă. Este un oraș mare, se pot întâmpla multe, suficient cât să fie nevoiţi să fie atenţi la ce se întâmplă în timpul programului de lucru. Oamenii pot fi jefuiţi, ei nu s-ar fi deranjat să iasă şi să se ocupe” a continuat martorul.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un purtător de cuvânt al Poliției din Lancashire a descris întâmplarea care a avut loc în Vinerea Mare, ca fiind un „incident izolat”, potrivit Daily Mail.

„Lancashire Constabulary apreciază impactul pe care videoclipurile postate pe rețelele sociale îl pot avea asupra încrederii publicului. A fost un incident izolat, implicând un ofițer de poliție în afara serviciului și unul de gardă. Ofițerilor li sa atras atenţia şi au primit o mustrare de atunci, și-au cerut scuze pentru comportamentul lor și au înțeles cum gestul lor a fost interpretat ca fiind nepotrivit, cazul fiind acum închis”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Doi ofițeri de poliție, surprinşi sărutându-se în mașina de patrulare timp de 20 de minute, în timpul programului de lucru, în Anglia