Antena Meniu Search
x

Doi parinti si-au rapit copiii din casa bunicilor si i-au dus in Cuba

Parintii unor copii din Statele Unte care au pierdut custodia lor au vrut neaparat sa-i recupereze. Cu forta, de la buncii care ii aveau in grija, asa ca i-au rapit, i-au urcat intr-o barca si au ajuns tocmai in Cuba.

Vezi și

Parintii au vrut sa-si ia copiii inapoi, dupa ce baietii de doi si patru ani fusesera incredintati de tribunal buniciilor. Legal, insa, nu puteau face asta, asa ca i-au furat, saptamana trecuta, din casa bunicilor, i-au pus intr-o barca de agrement si dusi au fost. Autoritatile au inceput cautarile si un pont al unui reporter CNN care vazuse copiii intr-o barca i-a dus pe anchetatori tocmai in Cuba.

Destinatia avea o explicatie. In mod normal, intre Cuba si Statele Unite nu exista tratat de extradare. Totusi, fiind vorba de minori, autoritatile de la Havana au identificat parintii, i-au retinut iar pe copii i-au imbarcat cu primul avion cu destinatia Statele Unite.

Acum, si parintii urmeaza sa fie extradati pentru a fi judecati pentru rapire. Josh si Sharyn Hakken au pierdut custodia baietilor lor, anul trecut. Atunci, politistii au raspuns unui apel de violenta la un hotel unde cei doi erau cazati cu copii cu tot si i-au gasit pe parinti drogati si cu arme in camera, asa ca au incredintat minorii bunicilor din partea mamei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Doi parinti si-au rapit copiii din casa bunicilor si i-au dus in Cuba