Antena Meniu Search
x

Românca rănită în atacul din Londra este ţinută sub strictă observaţie. Iubitul ei este în afara oricărui pericol

Doi români sunt printre victimele atacului din Londra. Amândoi erau pe podul Westminster, când o maşină a intrat în plin în pietoni.

Vezi și

Doi români sunt printre victimele atacului din Londra. Amândoi erau pe podul Westminster, când o maşină a intrat în plin în pietoni.

Pe tânără a aruncat-o de pe pod, în râul Tamisa, în timp ce iubitul ei a rămas întins pe caldarâm. Momentul şocant în care românca rănită cade de pe pod, a fost surprins în imagini.

Tânăra de 29 de ani a fost recuperată din râu, dar starea ei este critică. 4 persoane, printre care suspectul, dar şi un poliţist, au fost ucise şi 40 au fost rănite, în atacul care a cutremurat din nou lumea. 

Cei doi români erau într-un city-break la Londra. Ieri sărbătoreau ziua de naştere a tânărului. Au fost ajutaţi de martori în momentele care au urmat imediat după atac.

Tânăra a fost scoasă din apă. Şi ea şi iubitul ei au ajuns la spital. 

Medicii au operat-o în timpul nopţii pentru a-i îndepărta un cheag de sânge. Românul a fost rănit la picior şi a rămas în spital alături de iubita lui.

Andrei este inginer de profesie, iar Andreea- arhitectă. Cei doi au planuri de nuntă.

Amândoi erau pe podul Westminster când atacatorul a intrat cu maşina în mulţime. Autoturismul, un SUV închiriat, a traversat podul de la un capăt la altul.

În traiectoria lui criminală, a lovit mai întâi un grup de pietoni, apoi a revenit pe stradă şi a intrat într-un alt grup de oameni.

Maşina s-a izbit de gardul din faţa Parlamentului. Ucigaşul a ieşit din maşină înarmat cu un cuţit şi s-a repezit apoi asupra unui poliţist neînarmat.

A fost împuşcat înainte să facă şi alte victime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri externe » Românca rănită în atacul din Londra este ţinută sub strictă observaţie. Iubitul ei este în afara oricărui pericol