Antena Meniu Search
x

Video Doi tineri de 25 și 32 de ani, printre victimele exploziei unei mine în Marea Neagră. Noi imagini dramatice pe plaja din Odessa

Crește numărul victimelor în urma exploziei unei mine pe o plajă din Odessa. Potrivit celui mai recent bilanț al autoritățiler ucrainene, trei bărbați au fost uciși, iar două femei au fost rănite, aruncați în aer în timp ce înotau în Marea Neagră. Război Rusia - Ucraina, ziua 174 LIVE TEXT

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.08.2022, 13:09

Vezi și

Ieri, mai multe persoane care au ignorat semnele de avertizare de pe plajă și au mers să înoate în mare, în districtul Belhorod-Dnistrovskyi, în centrul de agrement din Zatoka, regiunea Odessa, au fost aruncate în aer de un dispozitiv exploziv. 

Momentul deflagrației a fost filmat, iar imaginile sunt dramatice. 

Trei bărbați cu vârste de 25, 32 și 53 de ani, din Jitomir, Zaporojie și Cernihiv au murit pe loc, în timp ce două femei, de 43 și 44 de ani, din Cernihiv și Kiev, au fost rănite și transportate la spital.

Plajele aflate la coasta Mării Negre au fost închise de autoritățile ucrainene, în această vară, din cauza minelor și obuzelor de artilerie.

Pe acelaşi subiect

"Subliniem încă o dată: înotul în apele din regiunea Odessa este periculos și interzis. Plajele și coastele din regiune sunt protejate și echipate cu dispozitive explozive", a anunțat poliția regională.

Armata ucraineană a plantat mine de-a lungul coastei pentru a se proteja împotriva unui atac al rușilor. Nu cu multi timp în urmă, însă, din ordinul președintelui Volodimir Zelenski, a fost efectuată deminarea zonei, iar o comisie specială a emis chiar o concluzie privind siguranța apei.

Ucrainean aruncat în aer de o mină, pe coasta Mării Negre. A fost ucis sub ochii soției și fiului, tot pe o plajă din Odessa

În iunie, o altă tragedie a lovit o familie de ucraineni, venită să se relaxeze pe coasta Mării Negre, pe o plajă din regiunea Odessa, în ciuda interdicţiilor impuse de autorităţi.

În timp ce înota în mare, o explozie a unui obiect necunoscut a ucis un bărbat în vârstă de 50 de ani, în fața soției şi a fiului lor. Potrivit unui comunicat transmis de Poliţia regiunii Odessa, împreună cu bărbatul a intrat să înoate şi un prieten al familiei, care a scăpat cu viaţă în mod miraculos.

Moartea bărbatului a fost anunţată şi de Serghei Bratchuk, purtătorul de cuvânt al Administrației militare din regiunea Odessa într-un mesaj video postat pe Facebook. 

"Acest bărbat, încă o dată, sincere condoleanţe tuturor rudelor şi prietenilor, a murit cu mai puţin de o oră în urmă. Relaxându-se pe plajă. Pe coasta Mării Negre din regiunea Odessa. Nu a murit din cauza unei insolaţii, a unui atac inamic, - a fost aruncat în aer de o mină", a spus Bratchuk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

El i-a îndemnat pe oameni să ţină cont de avertismentele lansate de autorităţi.

"Acest bărbat nu a murit din cauza unei insolații, a unui atac inamic, a murit aruncat în aer de o mină. Nu știu de câte ori trebuie să repet tuturor celor care încearcă să devină principalul candidat la <Premiul Darwin> pentru cei mai proști și iresponsabili și care, împreună cu copiii - mici sau mai mari - încearcă să facă selfie-uri cu panourile pe care scrie <Mine>.

Acum, când este război si totul este minat. Nu credeți? Nici acest om, din păcate, nu a crezut. Dar a murit din cauza unei mine", a spus Bratchuk.

Autoritățile din Ucraina avertizează ca lumea să ia în serios apelurile privind plajele minate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Doi tineri de 25 și 32 de ani, printre victimele exploziei unei mine în Marea Neagră. Noi imagini dramatice pe plaja din Odessa