Antena Meniu Search
x

Donald Trump a graţiat primii săi doi curcani, înainte de Ziua Recunoştinţei

Donald Trump a graţiat primii săi doi curcani, înainte de Ziua Recunoştinţei

Vezi și

După ce s-a chinuit timp de 10 luni să distrugă moştenirea predecesorului său, Barak Obama, Trump a declarat că de această dată nu va schimba celebra tradiţie cu curcani de la Casa Albă.

Aşadar, în loc să ajung în cuptorul unor gospodine, cele două păsări vor trăi până la adânci bătrâneţi într-o fermă din statul american Virginia. Cei doi curcani se vor alătura astfel celor două păsări graţiate anul trecut de preşedintele Obama.

"În numele Melaniei, a lui Barron şi a întregii familii Trump, vreau să vă urez vouă şi tuturor americanilor toate cele bune de Ziua Recunoştinţei. Astăzi o să fiu un preşedinte mult mai bun. În ultimele 10 luni, eu şi Melania am primit la Casa Albă foarte mulţi vizitatori speciali. Dar nu am primit niciodată un vizitator aşa minunat ca cel de azi, Drumstick. Cred că Drumstick o să fie foarte fericit. Sunt onorat să anunţ că, în comparaţie cu soarta altor curcani din această perioadă, Drumstick o să aibă un viitor minunat", a fost mesajului liderului american, Donald Trump. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Donald Trump a graţiat primii săi doi curcani, înainte de Ziua Recunoştinţei