Antena Meniu Search
x

Donald Trump a părăsit pentru scurt timp spitalul pentru a-şi saluta susţinătorii

Preşedintele Donald Trump a părăsit pentru scurt timp spitalul seara trecută. A salutat din maşină susţinătorii din faţa centrului medical.

de Redactia Observator

la 05.10.2020, 10:54

Vezi și
  • onald Trump a precizat că a primit veşti bune de la medici.
  • Liderului i s-a administrat şi un al treilea medicament cu dexametazonă.

Înainte de vizită, Donald Trump a postat un mesaj pe Twitter în care a spus că are o "surpriză". Semne că starea lui de sănătate se îmbunătăţeşte vin şi de la medicii care îl îngrijesc. Acestia iau în calcul externarea acestuia.

Într-un SUV blindat şi cu masca pe faţă, Donald Trump, care primeşte tratament pentru COVID a ieşit din spital pentru a-şi saluta susţinătorii. Vizita sa nu a fost privită cu ochi buni de toată lumea.

Câţiva medici de la Walter Reed o consideră iresponsabilă deoarece persoanele aflate în vehicul trebuie carantinate timp de 14 zile şi chiar s-ar putea infecta cu virusul. Preşedintele a avut şi un mesaj pentru oameni.

Donald Trump, preşedintele SUA: A fost o călătorie interesantă. Am învăţat foarte multe despre COVID. Am învăţat mergând la şcoală. Aceasta este şcoala reală.

Vizibil într-o formă bună, Donald Trump a precizat în videoclipul postat pe Twitter că a primit veşti bune de la medici. Liderului de la Casa Albă i s-a administrat şi un al treilea medicament cu dexametazonă, după ce a primit o doză dintr-un tratament experimental şi Remdesivir. Confirmarea că el a fost conectat la oxigen, vineri, a venit şi de la medici, după ce iniţial au negat.

Dr. Sean Conley, medicul lui Donald Trump: I-am recomandat preşedintelui să încercăm un supliment de oxigen. Să vedem cum răspunde. El a fost vehement. Avea nevoie. Nu putea să respire, era obosit, avea febră şi după ceva timp, în două ore nivelul de saturaţie şi-a revenit.

Echipa de medici a deschis şi o altă polemică. Asupra datei în care preşedintele a fost depistat pozitiv la COVID 19. Donald Trump a făcut anunţul oficial vineri la ora 8 ora României. Ar fi ştiut, însă, de miercuri.

Dr. Sean Conley, medicul lui Donald Trump: La 72 de ore de la diagnostic, prima săptămână de COVID, mai ales de la ziua 7 la ziua 10, sunt critice în tratamentul acestei boli.

În ceea ce o priveşte pe prima doamnă, se simte mult mai bine şi nu are nevoie de spitalizare, informaţie confirmată, cu haz şi în adresa preşedintelui către susţinători.

Preşedintele american are 74 de ani şi este şi supraponderal, ceea ce îl expune unui risc crescut de a dezvolta o formă severă de COVID -19. Melania Trump are 50 de ani abia împliniţi. Cel puţin nouă persoane din anturajul preşedintelui au mai fost diagnosticate cu COVID 19, însă Casa Albă a refuzat să spună numărul exact.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Donald Trump a părăsit pentru scurt timp spitalul pentru a-şi saluta susţinătorii