Antena Meniu Search
x

Donald Trump, foc și pară pe o carte! Autorul volumului controversat despre preşedintele american face o serie de dezvăluiri delicate despre acesta

Autorul volumului "Foc şi Furie - În interiorul Casei Albe conduse de Donald Trump" face o serie de afirmaţii delicate la adresa preşedintelui american

Vezi și

O carte scrisă de un jurnalist din Statele Unite a creat agitaţie la Casa Albă! Autorul volumului "Foc şi Furie - În interiorul Casei Albe conduse de Donald Trump" face o serie de afirmaţii delicate la adresa preşedintelui american. Cartea nu a ajuns însă în librării, însă unele fragmente au apărut deja în presă.

În cartea sa, scriitorul Michael Wolff susţine că Donald Trump repetă aceleaşi lucruri de trei ori în 10 minute, nu-şi mai recunoaşte vechii prieteni şi are nevoie să ştie dinainte întrebările pentru orice interviu. Lucru confirmat şi de fostul consilier al lui Trump.

Steve Bannon susţine că liderul de la Casa albă este violent verbal cu staff-ul său şi trăieşte cu teama permanentă să nu fie otrăvit, motiv pentru care consumă doar mâncare de la fast-food. Cu toate acestea, fostul consilier a declarat că Donald Trump ar fi... un om bun. 

Tot Steve Bannon a declarat că Donald Trump îşi petrece ore în şir uitându-se la trei televizoare deodată şi se plânge în toate convorbirile telefonice despre ştirile false care apar despre el. 

O altă dezvăluire şocantă din cartea lui Michael Wolff este acceea că republicanul nu şi-ar fi dorit să câştige alegerile, ci doar să devină... popular. 

Casa Albă a dezminţit această informaţie şi consideră cartea jurnalistului drept o lucrare plină de "afirmaţii false". 

Michael Wolff a mai scris şi că Donald Trump a fost nervos la propria ceremonie de învestitură pentru că vedetele i-au boicotat evenimentul. În plus, în acea zi s-ar fi certat şi cu "soţia sa, care părea să fie pe punctul de a izbucni în plâns. " 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Donald Trump, foc și pară pe o carte! Autorul volumului controversat despre preşedintele american face o serie de dezvăluiri delicate despre acesta