Antena Meniu Search
x

Donald Trump: „Se pare că sunt imun la Covid-19. Nu ştiu pentru cât timp, poate pe viaţă”

Donald Trump a declarat, duminică, că a devenit imun după ce s-a îmbolnăvit cu noul coronavirus, adăugând că nu știe dacă imunitatea va dura o vreme, ori este pe viață.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 02.11.2020, 15:26

Donald Trump: Se pare că sunt imun, nu ştiu pentru cât timp. Poate pe viaţă
Donald Trump: Se pare că sunt imun, nu ştiu pentru cât timp. Poate pe viaţă - Capital Pictures / Chris Kleponis / Pool via CNP/MediaPunch
  • Donald Trump a fost testat pozitiv cu coronavirus săptămâna trecută şi a fost spitalizat câteva zile.
  • Sâmbătă, medicul lui Trump a spus că preşedintele nu mai este considerat un risc privind transmiterea noului coronavirus.

Președintele Donald Trump a vorbit despre vindecarea sa de Covid-19 într-un interviu acordat Fox News.

“Se pare că sunt imun, aşa că pot să ies 'din subsol'. Se pare că sunt imun, nu ştiu pentru cât timp. Poate o perioadă lungă, poate una scurtă, poate pe viaţă. Nimeni nu ştie cu adevărat”, a spus Trump, scrie news.ro.

“Preşedintele este în formă foarte bună pentru a lupta”, a mai afirmat el.

Problema imunităţii la Covid-19 rămâne una cu numeroase necunoscute: nu se ştie exact durata imunităţii şi nici gradul de protecţie oferit de anticorpi. La sfârşitul lunii august, cercetătorii din Hong Kong au anunţat că au descoperit primul caz de reinfectare cu Covid-19, la câteva luni de la vindecare.

Donald Trump a fost testat pozitiv cu coronavirus săptămâna trecută şi a fost spitalizat câteva zile. El a revenit la Casa Albă luni seară. Sâmbătă, medicul lui Trump a spus că preşedintele nu mai este considerat un risc privind transmiterea noului coronavirus.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Donald Trump: „Se pare că sunt imun la Covid-19. Nu ştiu pentru cât timp, poate pe viaţă”