Antena Meniu Search
x

Video Donald Trump şi-a lansat propria linie de încălţăminte, la o zi după amenda cu 355 de milioane de dolari. Cât costă o pereche

Fostul preşedinte Donald Trump a lansat sâmbătă o linie de încălţăminte sport, la o zi după ce el şi companiile sale au fost obligaţi de un judecător să plătească aproape 355 de milioane de dolari în procesul său civil de fraudă din New York, relatează CNN.

de Redactia Observator

la 18.02.2024, 20:24

Vezi și

Fostul preşedinte a fost huiduit de mulţime la prezentarea colecţiei

Pantofi aurii cu talpă înaltă, cu un detaliu al steagului american pe spate, sunt vânduţi sub numele de Never Surrender High-Tops la preţul de 399 de dolari pe un nou site care vinde, de asemenea, apa de colonie şi parfumul Victory47 marca Trump la preţul de 99 de dolari sticla. Trump ar fi cel de-al 47-lea preşedinte dacă va fi ales din nou.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

"Este ceva despre care vorbesc de 12 ani, 13 ani, şi cred că va fi un mare succes", a spus Trump, care este tot mai aproape de nominalizarea republicană din 2024 şi de o potenţială revanşă cu preşedintele Joe Biden.

Perechile s-au epuizat la scurt timp

Până sâmbătă seară, pantofii sport de 399 de dolari au fost catalogaţi ca fiind epuizaţi pe site. Existau 1.000 de perechi disponibile pentru cumpărare, potrivit site-ului.

Fostul preşedinte vinde, de asemenea, două versiuni de pantofi sport care au "T" şi "45" pe părţile laterale la preţul de 199 de dolari, potrivit site-ului.

Potrivit site-ului, produsele sunt "mărci comerciale ale CIC Ventures LLC. Pantofii de sport Trump nu sunt proiectaţi, fabricaţi, distribuiţi sau vânduţi de Donald J. Trump, The Trump Organization sau de oricare dintre afiliaţii lor respectivi". 45Footwear, LLC foloseşte numele, imaginea şi asemănarea Trump în baza unui acord de licenţă".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Donald Trump şi-a lansat propria linie de încălţăminte, la o zi după amenda cu 355 de milioane de dolari. Cât costă o pereche