Antena Meniu Search
x

Donald Trump, infectat cu Covid-19, a transmis un mesaj din spital: "Lucrăm din greu”

A avut sau nu nevoie Donald Trump de oxigen? O sursă de la Casa Albă a declarat că preşedintele infectat cu noul coronavirus a fost tratat cu oxigen, vineri.

de Redactia Observator

la 04.10.2020, 14:34

Vezi și
  • Preşedintele a arătat că munceşte cu sârg şi din spital.
  • Datele despre starea în care se află rămân neclare.

Însă medicii care îl îngrijesc evită să dea un răspuns clar. Spun doar că în prezent, Trump nu are nevoie de ajutor pentru a respira normal. Într-o nouă postare video, preşedintele a arătat că munceşte cu sârg şi din spital.

Donald Trump: Am ajuns aici, nu mă simţeam foarte bine, mă simt mult mai bine acum. Lucrăm din greu pentru a mă recupera. Trebuie să revin, pentru că trebuie să facem America grozavă încă o dată.  

Este mesajul transmis de Trump, aseară, din spital. La 48 de ore după anunţul potrivit căruia preşedintele Statelor Unite are COVID, datele despre starea în care se află rămân neclare. Într-o conferinţă de presă, medicii au evitat să spună dacă cel mai puternic om al lumii este ajutat să respire cu oxigen suplimentar.

Însă o sursă apropiată de Casa Albă spune că vineri preşedintele ar fi primit oxigen. 

Sigur este că tratamentul perşedintelui include şi un tratament experimental cu anticorpi sintetici. Potrivit medicului său personal, Donald Trump are simptome moderate, febră şi tuse uşoară şi a fost tratat cu o doză de 8 grame de Regeneron. 

Dr. David Boulware, Professor of Medicine, University of Minnesota: Sunt 20, 25 la sută şanse crescute să dezvolte simptome mai severe. Asta ar putea însemna dificultăţi de respiraţie şi o saturaţie de oxigen mai mică în sânge ceea ce ar indica o pneumonie şi probleme pulmonare mai grave.

În spital, Donald Trump are la dispoziţie un întreg etaj, iar echipa lui susţine că munceşte mai intens chiar decât la Casa Albă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Donald Trump, infectat cu Covid-19, a transmis un mesaj din spital: "Lucrăm din greu”