Antena Meniu Search
x

Donald Tusk a vorbit despre un "loc special în iad" pentru cei care au susţinut Brexit

Preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, susţine că ar exista un "loc special în iad" pentru cei care au susţinut Brexitul, fără a avea un plan.

la 06.02.2019, 15:59

Preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, susţine că ar exista un "loc special în iad" pentru cei care au susţinut Brexitul, fără a avea un plan.

Donald Tusk a vorbit despre „un loc special în iad” pentru cei care au promovat Brexitul la conferinţa de presă de după discuţiile de la Bruxelles, cu premierul irlandez Leo Varadkar. Ulterior, mesajul a fost postat pe Twitter.

„Mă întreb cum arată acel loc special în iad dedicat celor care au promovat Brexit-ul, fără a avea măcar o schiță a unui plan pentru a duce la capăt acest lucru", a scris pe Twitter preşedintele Consiliului European.

Tusk a precizat că va insista pe „soluţia de rezervă” pentru graniţa irlandeză, însă a adăugat că se pregăteşte alături de Leo Varadkar de un „posibil fiasco” al unui Brexit fără acord.

„Încă mai sunt multe persoane în Marea Britanie, pe continent şi în Irlanda care doresc o anulare a acestei decizii. Am fost mereu alături de voi, cu toată inima”, a afirmat Tusk.

Premierul britanic Theresa May se află joi la Bruxelles pentru a cere modificarea acordului privind Brexitul. Ea speră că aceste schimbări o vor ajuta să obţină aprobarea parlamentului britanic.

Donald Tusk a informat că cele 27 de state membre ale UE au decis în decembrie că acordul „nu e deschis către renegocieri”.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Donald Tusk a vorbit despre un "loc special în iad" pentru cei care au susţinut Brexit