Antena Meniu Search
x

Galerie foto Două românce ar fi murit în incendiul devastator din Valencia. Flori şi Alina, mamă şi fiică, locuiau de 2 ani în blocul care s-a făcut scrum

Două românce şi-ar fi găsit sfârşitul în incendiul devastator din Valencia. Flori şi Alina Cristea, mamă şi fiică, locuiau cu chirie de 2 ani în blocul care a ars, chiar deasupra apartamentului de la care a pornit focul. Deocamdată, MAE nu are confirmarea de la autorităţile spaniole că sunt cetăţeni români printre cei decedaţi.

de Redactia Observator

la 26.02.2024, 13:30

Curtea  Superioară de Justiție a Comunității Valenciane (TSJCV) a confirmat finalizarea autopsiilor victimelor incendiului, dar a avertizat că "procesul de identificare completă a acestora este încă în desfășurare, în așteptarea rezultatelor analizelor ADN." Din 10 cadavre, 7 ar fi fost identificate, pentru alte 3 este nevoie de teste ADN. 

Româncele locuiau de 2 ani cu chirie în blocul care a luat foc

Româncele, o femeie şi fiica adolescentă, stăteau de doi ani cu chirie în imobilul respectiv. Locuiau la etajul 8 al turnului de 14 etaje exact deasupra apartamentului de unde a izbucnit incendiul.

Presa locală scrie că toate persoanele decedate locuiau la etajele 8 şi 9, de unde nu au mai putut coborî după declanşarea infernului de foc.

Pe acelaşi subiect

10 morţi în incendiul devastator din Valencia 

Un incendiu dezastruos a pornit de la un apartament al unei clădiri cu 14 etaje din cartierul Campanar din Valencia. Potrivit unui bilanţ încă provizoriu, zece persoane au murit şi până la 15 ar fi dispărute.

Flăcările s-au răspândit cu rapiditate din cauza flăcărilor puternice. Mai mulţi oameni au rămas blocaţi pe balcoane, încercând disperaţi să scape din iadul care se dezlănţuise în întregul bloc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Două românce ar fi murit în incendiul devastator din Valencia. Flori şi Alina, mamă şi fiică, locuiau de 2 ani în blocul care s-a făcut scrum