Antena Meniu Search
x

Două surori au fost torturate şi ucise de către părinţii care susţin că au primit ''un mesaj divin'', în India

O familie a fost destrămată în urma unui incident ce a şocat o comunitate din India. Două surori au fost ucise de către părinţii lor, într-un act pe care aceştia l-au justificat drept ''liniştirea forţelor supranaturale''. La sosirea poliţiei, cei doi au încercat să îi convingă pe ofiţeri că fiicele lor trebuie să se întoarcă în curând înapoi. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 27.01.2021, 13:26

La sosirea poliţiei, cei doi au încercat să îi convingă că fiicele lor trebuie să se întoarcă în curând înapoi
Două surori au fost torturate şi ucise de către părinţii care susţin că au primit ''un mesaj divin'', în India - Profimedia Images
  • Un cuplu şi-a omorât ambele fiice, în India
  • Cei doi susţin că au recurs la acest gest, după ce ar fi primit un semn divin

Violenţă greu de imaginat în sânul unei familii din India. Un cuplu şi-ar fi ucis propriile fiice, în încercarea de a ''liniști forțele supranaturale''.

Padmaja Naidu, în vârstă de 50 de ani, și soțul ei Purushottam, susţin că au primit un ''mesaj divin'', pentru a-și sacrifica fiicele, potrivit mirror.co.uk.

Localnicii au auzit zgomote ciudate venind din casă, duminică seara, iar poliția a găsit mai târziu cadavrele lui Alekhya şi Sai Divya, în vârstă de 27, respectiv 22 de ani. Unul dintre trupurile neînsufleţite a fost descoperit în camera de rugăciune a familiei, în timp ce celălalt se afla în altă cameră a casei.

Potrivit informaţiilor poliţiei locale, părinții lor le-ar fi înjunghiat cu un trident, dar le-au şi lovit cu mai multe greutăţi, cel mai probabil gantere. 

Crimă justificată de ''semnul divin''

Adjunctul poliţiei din zona respectivă susţine că familia începuse să se comporte bizar de la începutul pandemiei de Covid: "Obișnuiau să rămână închişi în casa lor de cele mai multe ori. Cuplul părea a fi extrem de superstițios, deoarece ne-au cerut să păstrăm cadavrele în casă pentru o zi, susținând că fiicele lor vor reveni la viață".

Ofiţerii au adăugat că cei doi păreau ''în stare de transă'' atunci când au fost arestați, spunând ofițerilor că fiicele lor se vor întoarce curând. Mai mult, familia s-a rugat în mod regulat în timpul pandemiei, în special cu trei zile înainte de asasinate, notează rapoartele.

Cuplul este ținut sub observație pentru a decide dacă necesită tratament pentru probleme psihologice şi dacă cei doi pot răspunde penal pentru faptele lor, în cazul în care se constată că aveau discernământ în momentul crimelor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Două surori au fost torturate şi ucise de către părinţii care susţin că au primit ''un mesaj divin'', în India