Antena Meniu Search
x

Foto Femeie arestată, după ce şi-a ucis cu sălbăticie colega de apartament şi i-a ascuns cadavrul în mijlocul pădurii, în SUA

Trupul unei femei din SUA a fost descoperit în mijlocul unei păduri, în interiorul unui congelator. Potrivit autorităţilor locale, aceasta a fost ucisă chiar de către colega ei de apartament. Cea din urmă a încercat să ascundă probele şi chiar să insinueze că victima ar avea Covid.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 23.01.2021, 16:08

Cadavrul victimei a fost ascuns în mijlocul unei păduri
Kore Bommeli (dreapta) este acuzată că şi-a ucis colega de apartament (stânga) - Dane County Jail / Facebook
  • O femeie şi-a ucis colega de apartament şi a ascuns cadavrul în pădure
  • Incidentul a avut loc în SUA

Descoperire şocantă în cazul unei femeie care fusese dată dispărută de aproximativ nouă luni. Rămăşiţele umane au fost găsite în interiorul unui mini-congelator, care fusese apoi ascuns într-o pădure. Incidentul a avut loc în SUA. 

Cadavrul Talinei Galloway a fost descoperit după ce un trecător a văzut un congelator în pădurile din Arkansas, SUA. Colega ei de cameră Kore Bommeli, în vârstă de 59 de ani, a fost arestată și acuzată de crimă. Potrivit informaţiilor locale, congelatorul a fost descoperit la 150 de mile de casa victimei. 

Doamna Galloway, în vârstă de 53 de ani, nu mai fusese văzută din martie anul trecut, după ce a dispărut din casa ei din Wagoner, Oklahoma. Autoritățile au lansat o anchetă complexă şi numeroase misiuni de căutare, după ce chiar colega ei de apartament a raportat-o ​​dispărută la mijlocul lunii aprilie.

Trecătorul care a descoperit totul a chemat de urgenţă autorităţile locale, după ce a simţit că din congelator vine un miros ciudat. În momentul în care ofiţerii au deschis congelatorul au descoperit rămăşiţe umane. Ulterior, în urma unei expertize de specialitate, s-a dovedit că trupul era chiar al femeii date dispărute. 

Bommeli, colega de apartament, care fusese deja principalul suspect al dispariției, a fost arestată. Ea urmează să fie mutată în Oklahoma, unde se confruntă cu acuzații de crimă de gradul I și de profanare a unui cadavru. În plus, este acuzată de obstrucționarea anchetei și distrugerea probelor în acest caz.

Dispariţie suspectă, colega de apartament bănuită de crimă încă de la început

Un alt indiciu pentru oamenii legii a fost că în aprilie anul trecut, înainte să fie declarată dispărută, a apărut o postare pe contul ei de Facebook în care spunea că suspectează că are coronavirus, dar nu va merge la spital.

''Sunt în ziua a 9-a a acestui virus și sunt destul de sigură că mi-a ajuns la plămâni. Am luat decizia de la început că, chiar dacă ar fi suficient de rău, nu voi merge la spital".

Dar prietenii și familia au spus ulterior că postarea nu îi stă în caracter. De asemenea, ei au spus că nu cred că ea ar fi plecat fără să anunțe pe nimeni.

Documentele instanței pretind după analiza telefonului lui Bommeli că aceasta a căutat online ''modalități de a curăţa sângele de pe beton și lemn''

Permisul de conducere al doamnei Galloway a fost găsit, de asemenea, tăiat în bucăți şi pus într-o unitate de depozitare închiriată de colega ei de apartament, spun autorităţile locale. 

Comunitatea locală a transmis rugăciuni şi gânduri bune, după ce au aflat că doamna Galloway a decedat, potrivit dailystar.co.uk.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Femeie arestată, după ce şi-a ucis cu sălbăticie colega de apartament şi i-a ascuns cadavrul în mijlocul pădurii, în SUA