Antena Meniu Search
x

Curs valutar

DRAMĂ în Italia! Un tânăr care abia plecase din România și-a găsit sfârșitul în urma unui IMPACT nimicitor, comparat de martori cu explozia unei BOMBE

Un accident cumplit petrecut, marți seară, în localitatea Ardea, de lângă Roma, a provocat moartea unui tânăr român de 34 de ani, care abia plecase din țară pentru a se stabili în Italia.

de Redactia Observator

la 20.09.2017 , 15:47

Un accident cumplit petrecut, marți seară, în localitatea Ardea, de lângă Roma, a provocat moartea unui tânăr român de 34 de ani, care abia plecase din țară pentru a se stabili în Italia.

În teribilul accident au fost implicate trei autoturisme, iar impactul a fost atât de puternic încât unii cetățeni care locuiesc în zona respectivă au declarat că au auzit „un zgomot atât de puternic de părea că a explodat o bombă!”.

Articolul continuă după reclamă

Românul a murit pe loc, iar pompierii s-au chinuit mai multe ore pentru a-i scoate trupul zdrobit din fiarele contorsionate ale mașinii.

Pe acelaşi subiect

Carabinierii companiei Anzio, care au intervenit la fața locului, au deschis o anchetă pentru a putea stabili dinamica accidentului.

Acesta este al doilea accident în care un român își pierde viața într-un interval de numai câteva ore, în Italia. 

Tot marți, la Foggia, George Traian, un român de 29 de ani, a murit după ce a pierdut controlul volanului într-o curbă și s-a răsturnat de mai multe ori,.

Se pare că tânărul șofer circula cu viteză. Personalul medical de pe ambulanță ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-l salva.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » DRAMĂ în Italia! Un tânăr care abia plecase din România și-a găsit sfârșitul în urma unui IMPACT nimicitor, comparat de martori cu explozia unei BOMBE