Antena Meniu Search
x

Drama unei tinere de 17 ani, diagnosticată cu o tumoare pe creier incurabilă. Dana, însărcinată în 7 luni, a primit doar trei luni de viață (Foto)

O tânără de 17 ani trăiește o dramă cumplită, după ce a aflat că mai are doar trei luni de trăit, ea fiind însărcinată în șapte luni.

O tânără de 17 ani trăiește o dramă cumplită, după ce a aflat că mai are doar trei luni de trăit, ea fiind însărcinată în șapte luni.

Dana Scatton, din Pennsylvania (SUA), a fost diagnosticată săptămâna trecută de medici cu o tumoare pe creier rară și incurabilă, extrem de agresivă, care, în mod normal, afectează copiii sub 10 ani.

Medicii au informat-o pe tânăra de doar 17 ani, care ar trebui să nască în februarie, că ar mai avea de trăit doar 3 luni.

Pe acelaşi subiect

În ciuda diagnosticului crunt, Dana speră într-un "miracol", scrie Daily Mirror.

"Nu vreau să mă iau după ce au spus ei, eu aștept un miracol", a declarat tânăra.

Medicii se pregătesc pentru ca Dana să nască în următoarele trei săptămâni, pentru a putea urma un tratament cu chimioterapie, care să-i ofere mai multe șanse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Drama unei tinere de 17 ani, diagnosticată cu o tumoare pe creier incurabilă. Dana, însărcinată în 7 luni, a primit doar trei luni de viață (Foto)