Antena Meniu Search
x

Video Dubla crimă care a şocat Austria: o româncă a lovit mortal cu maşină o mamă şi pe fiul ei de 5 ani. Cele două femei ar fi iubit acelaşi bărbat

O româncă de 37 de ani este autoarea unei duble crime care a şocat o întreagă comunitate din sudul Austriei. Femeia a lovit mortal cu maşina o mamă şi pe fiul ei de 5 ani, şi ei români. Ceea ce părea iniţial un accident s-a dovedit a fi, de fapt, o răzbunare. Se pare că cele două femei ar fi iubit acelaşi bărbat, un cetăţean austriac. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 31.01.2022, 17:20

Vezi și

Tragedia s-a întâmplat sâmbătă după-amiaza, pe un drum liniştit din cartierul Völkendorf, din oraşul austriac Villach, chiar la ieşirea dintr-un parc. Românca de 43 de ani și fiul său în vârstă de 5 ani au fost spulberaţi de o mașină. "Am intrat în stare de șoc. O asistentă medicală aflată în apropiere a început eforturi de reanimare. Femeia a spus că nu mai face față și a întrebat când vine salvarea", a declarat Johann Messner, martor al accidentului.

Şoferiţa, o femeie de 37 de ani, şi ea româncă, a fugit după accident

Şoferiţa, o femeie de 37 de ani, şi ea româncă, a fugit după accident, dar a fost găsită în scurt timp de poliţiştii care s-au orientat după nişte urme de sânge, la niciun kilometru de locul tragediei, într-o pădure. Era grav rănită, dar nu de la impact, ci pentru că ar fi încercat să-şi ia viaţa, cred anchetatorii. Ulterior, verificările poliţiştilor au scos la iveală detalii şocante: şoferiţa şi victima ar fi fost iubit acelaşi bărbat. Victima ar fi avut o relaţie cu un cetăţean austriac care este şi tatăl băieţelului care a murit sâmbătă.

"Circumstanțele rănirii grave a femeii care s-a aflat la volan fac obiectul investigațiilor. Din nefericire, aceasta nu poate fi interogată pentru că se află în comă artificială. Ceea ce ne-a surprins a fost faptul că există o legătură între tatăl copilului și fostul soț al șoferiței, în sensul că ambele femei au avut același partener", a declarat Markus Kitz, purtător de cuvânt, Procuratura Klagenfurt.

Şoferiţa ar fi fost convinsă că austriacul a părăsit-o pentru a se întoarce la vechea parteneră, aşa că ar fi decis să se răzbune într-un mod cumplit. Femeia care i-a lovit mortal pe cei doi este în acest moment internată şi, abia după ce îşi va reveni, va fi audiată de anchetatori. Se pare că aceasta circula cu peste 100 kilometri la oră pe o stradă unde viteza maximă legală este de cel mult 30 de kilometri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Dubla crimă care a şocat Austria: o româncă a lovit mortal cu maşină o mamă şi pe fiul ei de 5 ani. Cele două femei ar fi iubit acelaşi bărbat