Antena Meniu Search
x

'DuckTales' revine pe micile ecrane din 2017

Disney XD, post digital american de televiziune prin cablu deținut de Walt Disney Company, va readuce pe micile ecrane din 2017, într-o nouă ecranizare, faimosul serial de animație 'DuckTales' (Povestirile rățoiului)

Disney XD, post digital american de televiziune prin cablu deținut de Walt Disney Company, va readuce pe micile ecrane din 2017, într-o nouă ecranizare, faimosul serial de animație 'DuckTales' (Povestirile rățoiului). 

Serialul va continua aventurile bunicului rățoi Scrooge McDuck, ale nepoților săi, Huey, Dewey și Louie, și ale celebrului Donald Duck, a transmis Disney XD într-un comunicat.

'DuckTales' deține un loc special în cadrul serialelor de animație televizate produse de Disney. A fost inspirat din cărțile de benzi desenate ale legendarului Carl Barks, iar prin abilitatea sa de a povesti și de a reda spectacolul artistic a stabilit un standard de durată pentru divertismentul de animație care menține conectat atât copiii cât și adulții, a transmis Marc Buhaj într-un comunicat.

'Noua serie va aduce aceeași energie și spirit aventurier pentru o nouă generație', a adăugat Marc Buhaj.

Primul serial de animație 'DuckTales' a rulat pe micile ecrane în perioada 1987-1990.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » 'DuckTales' revine pe micile ecrane din 2017